Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 29 iulie 2020. Profitul vine din Serie A

Biletul Zilei din 29 iulie 2020. Profitul vine din Serie A, unde pariem pe meciurile Sampdoria – AC Milan şi Lazio – Brescia. Ambele partide sunt programate de la ora 20:30.

Biletul Zilei din 29 iulie 2020

  • Primul meci de pe biletul zilei din 29 iulie 2020 este cel dintre Sampdoria şi AC Milan, unde pariem 2 solist. Gazdele au scăpat de retrogradare şi nu mai au nicio miză în acest final de campionat, în timp ce oaspeţii se luptă pentru locul de Europa League, pe care îl ocupă în prezent.

Profitul vine din Serie A

  • Al doilea meci de pe biletul zilei din 29 iulie 2020 le pune faţă în faţă pe Lazio şi Brescia, unde mizăm peste 2,5 goluri. Gazdele sunt deja calificate în Champions League, însă e important şi de pe ce loc se va întâmpla asta. De partea cealaltă, oaspeţii sunt pe penultimul loc şi nu mai au cum să se salveze.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate