Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 29 martie 2021. Câştig de 265 de lei din meciuri internaţionale

Biletul zilei din 29 martie 2021. Ultima etapă din preliminarii Cupei Africii pe Naţiuni se joacă în această seară. Algeria şi Egipt, două dintre cele mai valoroase naţionale de pe continent, întâlnesc adversari modeşti şi pornesc având prima şansă. Faptul că sunt calificate ar putea schimba, însă, modul în care vor aborda meciul.

Câte un singur meci de „over” de fiecare parte

Biletul zilei din 29 martie 2021. Egipt – Comoros se joacă de la 19:00, în grupa G. Ambele formaţii sunt calificate cu nouă puncte din 15 partide şi nu au nicio înfrângere. Câte două victorii şi trei remize de fiecare parte şi un golaveraj superior pentru egipteni. În tur, a fost 0-0, într-un meci jucat în noiembrie 2019. De altfel., dintre cele 9 meciuri disputate de cele două în aceste preliminarii, 7 au avut cel mult două goluri pe tabelă. „Sub 2,5 goluri” are cota 1,75.

Algeria, cel mai bun atac din preliminarii

Biletul zilei din 29 martie 2021. Algeria – Botswana începe la 22:00, în grupa H. Gazdele sunt liderul neînvins al grupei, cu 3 victorii urmate de două remize spectaculoase (2-2 în Zimbabwe şi 3-3 în Zambia). Algeria este echipa cu cel mai bun atac din aceste preliminarii şi întâlneşte o echipă deja eliminată. Botswana are 4 puncte şi e pe 3. În tur„Peste 1,5 goluri Algeria” are cota 1,52.

Biletul zilei din 29 martie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii