Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 29 noiembrie 2020. „Combo” de cotă 2,32 pentru profit

Biletul zilei din 29 noiembrie 2020. „Combo” de cotă 2,32 pentru profit. Cele două meciuri care compun tichetul de astăzi sunt din Premier League și Ligue 1. Arsenal – Wolves și St. Etienne – Lille ne pot aduce profit.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul zilei din 29 noiembrie 2020. Arsenal – Wolves

  • Arsenal se află în acest moment pe locul 14 în Premier League și are patru victorii, patru înfrângeri și un egal. Tunarii nu se află în cea mai bună formă, au un singur succes în ultimele cinci meciuri și au nevoie disperată de a obține un rezultat bun în această seară. De partea cealaltă, Wolves se află patru poziții mai sus și are patru victorii, trei înfrângeri și două remize. Trec printr-o formă ceva mai bună și se așteaptă să obțină cel puțin un rezultat de egaltiate.

Biletul zilei din 29 noiembrie 2020. St. Etienne – Lille

  • St.Etienne traversează o perioadă neagră în Ligue 1 și vine după șapte înfrângeri la rând, aflându-se în acest moment pe locul 16, la doar două puncte de zona roșie a retrogradării. În schimb, Lille se descurcă mult mai bine și se află pe poziția a doua în clasament. Oaspeții vin după un egal cu cei de la AC Milan în Europa League și o victorie cu 4-0 cu Lorient în campionat.
Biletul zilei din 28 noiembrie 2020. "Combo" de cotă 2,32 pentru profit

Biletul zilei din 29 noiembrie 2020. „Combo” de cotă 2,32 pentru profit

+ posts

Promotii