Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 3 august 2020. Facem profit cu două ponturi din Elveţia

Biletul Zilei din 3 august 2020. Facem profit cu două ponturi din Elveţia. Pariem pe meciurile dintre Basel – Luzern şi Young Boys – St. Gallen. Ambele se dispută de la ora 21:30.

Biletul Zilei din 3 august 2020

  • Prima partidă de pe biletul zilei din 3 august 2020 le pune faţă în faţă pe Basel şi Luzern. Gazdele sunt deja calificate în următorul sezon de Europa League, în timp ce oaspeţii nu mai au şanse să evolueze în cupele europene. Având în vedere că meciul e lipsită de miză, pariem peste 2,5 goluri.

Facem profit cu două ponturi din Elveţia

  • A doua partidă de pe biletul zilei de astăzi, 3 august 2020, este cea dintre Young Boys – St. Gallen. Gazdele au cinci puncte avans în fruntea clasamentului faţă de oaspeţi şi ne aşteptăm să îşi mărească această diferenţă în această seară. Mergem pe 1 solist.
Biletul Zilei din 3 august 2020. Facem profit cu două ponturi din Elveţia

Biletul Zilei din 3 august 2020. Facem profit cu două ponturi din Elveţia

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Agenții autorizate