Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 3 decembrie 2021. Trei meciuri pentru 1126 lei!

Chiar dacă e vineri și nu avem foarte multe meciuri în ofertă tot am găsit câteva partide din care să facem profit înainte de weekend.

Cota 3.92 în Bundesliga

Cea mai tare cotă de pe bilet vine de la meciul dintre Union Berlin și RB Leipzig. Gazdele sunt pe locul șase, dar nu mai joacă atât de bine cum o făceau la începutul sezonului, în timp ce oaspeții sunt pe opt și încearcă să urce, dar în ultimele două partide au fost de fiecare dată învinși. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem un meci foarte echilibrat, probabil terminat la egalitate. Cota acestui pronostic este 3,92.

Goluri puține în România

Ne mutăm în Liga 1, unde avem parte de duelul dintre Academica Clinceni și Dinamo București, cota pentru sub 2,5 reușite fiind 1.83. Ambele formații sunt în suferință, ambele găsesc greu calea spre gol, așa că ne așteptăm să vedem maximum două goluri.

Tot puține goluri ne așteptăm să avem și la duelul dintre Granada și Alaves, unde cota pentru sub este 1.57.

Toate meciurile puse pe același bilet oferă o cotă totală de 11.26.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare