Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 3 iulie 2020. Două super ponturi aduc o cotă de 2,61

Biletul Zilei din 3 iulie 2020. Două super ponturi aduc o cotă de 2,61. Mizăm pe Atletico Madrid – RCD Mallorca şi CD Santa Clara – Maritimo Funchal.

Biletul Zilei din 3 iulie 2020

  • Primul meci de pe biletul zilei din 3 iulie 2020 este cel dintre Atletico Madrid şi RCD Mallorca. Cu cinci etape înainte de finalul campionatului, gazdele şi-au securizat poziţia de Champions League. Sunt cinci puncte diferenţă între Atletico şi locul cinci, e greu de crezut că situaţia se mai poate schimba. De partea cealaltă, oaspeţii se află pe primul loc de sub linia roşie şi sunt obligate să scoată un rezultat bun. Totuşi, ne aşteptăm să piardă acest duel.

Două super ponturi aduc o cotă de 2,61

  • Al doilea meci de pe biletul zilei din 3 iulie 2020 le pune faţă în faţă pe Santa Clara şi Maritimo Funchal. Cele două echipe se află în a doua jumătate a clasamentului. Gazdele nu au niciun fel de emoţii în privinţa retrogradării, în timpc ce oaspeţii sunt la doar patru puncte de zona roşie. Ne aşteptăm la o partidă deschisă, iar pariul nostru este ambele marchează.
Biletul Zilei din 3 iulie 2020. Două super ponturi aduc o cotă de 2,61

Biletul Zilei din 3 iulie 2020. Două super ponturi aduc o cotă de 2,61

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii