Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 3 noiembrie 2021 sau cum să câștigi 1777 lei cu 5 meciuri din Liga Campionilor!

Seara de marți din Liga Campionilor a fost una reușită, cu rezultate previzibile, iar acum sperăm să continuăm seria bună cu un nou bilet câștigător. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Milan trebuie să ia puncte

Deschidem biletul cu unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale zilei, cel dintre AC Milan și FC Porto. Italienii sunt obligați să ia puncte dacă vor să mai spere la ceva, așa că ne așteptăm să îi vedem foarte motivați pe teren. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem și spații în apărare, deci golurile probabil vor apărea de ambele părți.

Continuăm cu duelul dintre Dortmund și Ajax, unde avem cota 1.62 pentru cel puțin un punct obținut de nemți, care nu au voie să piardă dacă vor să termine pe primul loc grupa pentru a evita adversarii grei din optimile de finală.

Liverpool – Atletico este un alt meci foarte echilibrat, unde credem că Simeone va intra pe teren cu o defensivă beton, care va avea ca obiectiv să oprească atacul englez. Din acest motiv, pariem curajos pe maximum două reușite în meci.

Cota 2.46 la Leipzig – PSG

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la Leipzig – PSG, unde ne așteptăm să vedem o victorie a parizienilor, care pot rezolva problema calificării încă din această rundă. Pronosticul pe care îl alegem la acest duel este 2 solist, la cota 2.46.

Închidem cu cel mai sigur meci de pe bilet, cel dintre Real Madrid și Șahtior, cota 1.22 pentru 1 solist.

Bilete câștigătoare