Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 3 octombrie 2021. Profit de 3000 de lei la final de săptămână

A fost o săptămână intensă, cu meciuri de top în competițiile europene, dar și o zi plină de fotbal ieri, în prima zi de weekend din octombrie. Astăzi, vrem să terminăm săptămâna pe plus cu un bilet de top, care sperăm să ne aducă un profit de 3000 de lei.

Goluri în derby-ul Craiovei?

Deschidem biletul cu partida dintre FC U Craiova și CS U Craiova, duelul care împarte orașul Craiova în două. Oaspeții au un lot mai puternic, dar și gazdele au arătat fotbal de calitate în debutul de sezon. Din acest motiv, recomandăm cu încredere să pariați GG la cota 2.22.

Continuăm cu meciul dintre CFR Cluj și Gaz Metan, unde ne așteptăm să vedem un duel dominat de gazde, cotate cu 1.43 pentru victorie. CFR este în cursa pentru titlu și are nevoie de puncte pentru a păstra distanța față de urmăritoare.

Goluri în Liverpool – Man. City

Cel mai tare meci al zilei se joacă în Premier League și le pune față în față pe Liverpool și Manchester City. Meciurile directe mereu au fost spectaculoase, așa că șansele să vedem goluri de ambele părți sunt foarte mari.

Nu lipsește de pe bilet nici duelul dintre Espanyol și Real Madrid, unde oaspeții sunt cotați cu 1.74 pentru a se impune în acest duel.

Împreună, toate meciurile puse pe același bilet oferă o cotă totală de 30.27.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare