Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 30 august 2020. Cele mai interesante două ponturi din fotbal

Biletul Zilei din 30 august 2020. Cele mai interesante două ponturi din fotbal. Facem profit cu două dueluri din Belgia, Club Brugge II – Lommel SK și KAA Gent – KV Mechelen.

Biletul Zilei din 30 august 2020

Biletul zilei din 30 august 2020 este alcătuit din două meciuri din Belgia, unul din prima ligă și unul din liga secundă. De la ora 21:00 se dispută Club Brugge II – Lommel SK, unde periem ambele marchează. Cele două echipe au început cu o înfrângere noul sezon, sunt vecine de clasament și se află pe locurile 6-7.

Cele mai interesante două ponturi din fotbal

Al doilea meci de pe biletul zilei din 30 august 2020 este programat de la ora 21:45, când Gent o întâlnește pe KV Mechelen. Și la acest duel am ales tot GG. Gazdele sunt obligate să câștige primele puncte după ce în cele trei runde de până acum nu au acumulat niciunul, în timp ce oaspeții au strâns patru puncte dintr-o victorie și un egal.

Biletul Zilei din 30 august 2020. Cele mai interesante două ponturi din fotbal

Biletul Zilei din 30 august 2020. Cele mai interesante două ponturi din fotbal

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate