Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 30 martie 2021. Câştig de 250 de lei în runda decisivă

Biletul zilei din 30 martie 2021 vine din ultima etapă a grupelor Euro U21, runda decisivă, cea care va stabili cine se califică în sferturi. Se joacă în grupele A şi B, iar 7 dintre cele opt echipe implicate au şanse de a ajunge în sferturi.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Olanda trebuie să bată şi să spere

Biletul zilei din 30 martie 2021. Olanda U21 – Ungaria U21 se joacă, de la 19:00, în grupa A, cea din care mai fac parte România şi Germania. Situaţia este destul de simplă în acest meci: Ungaria e deja eliminată, iar Olanda n-are decât varianta victoriei. Orice alt rezultat îi blochează accesul în sferturi. Mai mult, Olanda are nevoie şi de un rezultat favorabil în Germania U21 – România U21. Dacă se termină egal, de la 2-2 în sus, batavii pleacă spre casă. Dar dacă se termină 1-1 va conta fix rezultatul cu Ungaria. Aşa că trebuie să bată la cel puţin două goluri diferenţă, să treacă de România. „Olanda handicap -1” are cota 1,54.

Italia e calificată cu un succes

Biletul zilei din 30 martie 2021. Italia U21 – Slovenia U21 este al doilea meci al serii în care sunt implicate gazdele turneului. Slovenia, spre deosebire de unguri, mai are şanse, deşi a luat un singur punct în primele două meciuri. Cu o victorie ajunge la 4 puncte, iar dacă Cehia nu bate pe Spania, Slovenia e în sferturi. Totuşi, pare destul de greu să se impună în faţa Italiei, care este favorită şi care are nevoie de un succes pentru a se califica, indiferent de rezultatul din meciul celălalt. Italia are două remize până acum şi ar merge în sferturi şi cu un egal, dacă nu câştigă Cehia. „1 solist” are cota 1,62.

Biletul zilei din 30 martie 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii