Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 30 noiembrie 2020. Facem bani din La Liga si Bundesliga 2

Biletul zilei din 30 noiembrie 2020. Facem bani din La Liga si Bundesliga 2, unde pariem pe duelurile zilei de luni, Bochum – Dusseldorf și Betis – Eibar.

Biletul zilei din 30 noiembrie 2020

  • Primul meci de pe biletul zilei din 30 noiembrie 2020 este ultimul al etapei cu numărul 11 din La Liga. Betis trece printr-o perioadă nefastă și se află abia pe locu 14, cu doar 11 puncte din 10 meciuri disputate. Ultimul meci din campionat a însemnat o adevărată umilință cu Bilbao, scor 0-4. De partea cealaltă, nici Eibar nu se află într-o perioadă mai bună ca adversara sa și este pe locul 16 (la ora redactarii acestui articol), cu 10 puncte. Oaspeții au un moral mai bun ca al gazdelor pentru că în ultimele două etape au reușit să obțină două rezultate pozitive, respectic două egaluri.

Biletul zilei din 30 noiembrie 2020

  • Al doilea meci ce compune biletul zilei de astăzi, duminică, 30 noiembrie 2020 este din Bundesliga 2 și le pune față în față pe Bochum și Dusseldorf. Gazdele au 14 puncte după opt partide disputate și se află la doar trei de a ultima poziție direct promovabilă. Oaspeții, de pe locul 12, au trei, respectiv șase puncte față de poziția secundă. Meciul nu este ușor pentru nicio echipă, ma aștept totuși ca Bochum să nu piardă.
Biletul zilei din 30 noiembrie 2020. Facem bani din La Liga si Bundesliga 2

Biletul zilei din 30 noiembrie 2020. Facem bani din La Liga si Bundesliga 2

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii