Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 31 mai 2021. Câştigăm 280 de lei din tenis şi fotbal

Biletul zilei din 31 mai 2021. Astăzi, vă propunem un bilet al zilei multidisciplinar. Mizăm pe tenisul feminin de la Roland Garros şi pe o partidă amicală de fotbal interţări, totul pentru un câştig de 280 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cîrstea, două finale pe zgură în ultimele 3 turnee

Biletul zilei din 31 mai 2021. Johanna Konta – Sorana Cîrstea (nu înainte de 15:30) este un meci din primul tur de la Roland Garros. Englezoaica de 30 de ani este mai bine clasată în topul mondial, pe locul 20, dar Sorana Cîrstea (54 WTA) se află într-o formă foarte bună, cu două finale în ultimele 3 turnee jucate. A câştigat trofeul la Istanbul şi a pierdut în ultimul act la Strasbourg, în urmă cu două zile. Ambele turnee s-au jucat pe zgură. Konta, în schimb, are un singur meci câştigat în două turnee pe această suprafaţă în acest an. „Cîrstea câştigă” are cota 1,80.

Turcia se pregăteşte de Euro

Biletul zilei din 31 mai 2021. De la ora 20:00, are loc partida amicală dintre naţionalele Turciei şi Guineei, prima întâlnire directă din istoria celor două selecţionate. Mare favorită este Turcia, echipă care se pregăteşte de Euro şi care a început foarte bine şi preliminariile Cupei Mondiale. Turcii au marcat de 12 ori în ultimele 4 meciuri, înregistrând 3 victorii şi o remiză. Guinea nu se poate baza pe cei mai buni oameni al ei, Naby Keita de la Liverpool, Amadou Diawara de la Roma şi Mady Camara de la Olympiakos, toi cotaţi la peste 15 milioane de euro. „1 solist” are cota 1,55.

Biletul zilei din 31 mai 2021

 

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii