Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 4 aprilie 2021. Câştig de 265 de lei cu două potenţiale remize

Biletul zilei din 4 aprilie 2021. Aston Villa – Fulham şi Union Berlin – Hertha Berlin sunt cele două jocuri pe care ne bazăm astăzi, pentru un câştig de 265 de lei. În Anglia se joacă de 18:30, iar o jumătate de oră mai târziu începe şi meciul din Germania. Oaspeţii ambelor partide au nevoie urgentă de puncte în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce gazdele au poziţii sigure în clasament.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Aston Villa, probleme fără Grealish

Biletul zilei din 4 aprilie 2021. Aston Villa – Fulham este un duel interesant, cu o miză mai mare pentru oaspeţi, care speră să scape de retrogradare. Aston Villa a avut un parcurs sinuos. S-a salvat in extremis în ultima etapă a sezonului precedent, după care a început anul în forţa, fiind la un moment dat chiar în primele 3, pentru ca apoi să scadă din nou şi cadă în clasament. Accidentarea lui Grealish a contat enorm, iar Villa a ajuns pe locul 11, cu 41 de puncte. E departe de zona europeană, e departe de zona roşie, practic aşteaptă finalul campionatului. Fulham, în schimb, e în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Ca să scape, trebuie să urce un loc. Acum are 26 de puncte, e pe 18, iar deasupra ei se află Newcastle (28), Brighton (32), Burnley (33) şi Southampton (33), toate cu un meci mai puţin disputat. Fulham are nevoie de puncte rapid. „PSF X” are cota 1,64.

Când doi se luptă, X-ul câştigă

Biletul zilei din 4 aprilie 2021. Union Berlin – Hertha Berlin este un duel între două formaţii cu aspiraţii diferite. Union, cu o victorie astăzi, intră în cursa pentru ultimul loc de Europa. D partea cealaltă, Hertha e implicată în hora retrogradării. Momentan e deasupra locului de baraj, dar Koln şi Bielefeld sunt la un singur punct în spatele ei (ambele cu un joc în plus). Atât Union, cât şi Hertha au nevoie de puncte, dar presiunea parcă e mai mare la oaspeţi. Hertha a câştigat ultimele două directe, ambele pe teren propriu, dar a pierdut vizita pe terenul lui Union. Meciul se anunţă încrâncenat şi n-ar fi exclus ca, deşi fiecare caută victoria, să se termine la egalitate. „PSF X” are cota 1,62.

Biletul zilei din 4 aprilie 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii