Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 4 august 2021. Pariem pe un „combo” în cotă 2,66

Biletul zilei din 4 august 2021. Pariem pe un „combo” în cotă 2,66! Ambele meciuri care ne pot aduce profit sunt din Islanda, FH Hafnarfjordur – HK Kopavogs și Valur Reykjavik – KR Reykjavik.

Biletul zilei din 4 august 2021. Pariem pe un „combo” în cotă 2,66

  • Biletul zilei de astăzi, 4 august 2021, conține un combo în cotă 2,66 din Islanda. Primul meci pe care l-am selectat este cel dintre Hafnarfjordur și HK Kopavogs, unde vă recomand peste 2,5 goluri. Oaspeții au a doua cea mai slabă apărare din campionat după 14 meciuri jucate și vin după două înfrângeri în care au primit cinci goluri, de aceea mă aștept ca echipa gazdă să profite și să se impună la scor.

Biletul zilei din 4 august 2021. Pariem pe un „combo” în cotă 2,66

  • Ultimul duel de pe acest bilet le pune față în față pe Valur Reykjavik și KR Reykjavik, unde de asemenea mizez pe goluri. Echipa gazdă conduce în clasament având un punct avans față de locul secund și un meci mai puțin disputat. Forma execelntă se datorează în mare măsură golurilor marcate, Valur având al doilea cel mai bun atac. De partea cealaltă, oaspeții închid podiumul în ceea ce privește golurile marcate și au ocazia astăzi să se aproprie la doar două puncte de adversara sa în cazul unei victorii.
Biletul zilei din 4 august 2021. Pariem pe un "combo" în cotă 2,66

Biletul zilei din 4 august 2021. Pariem pe un „combo” în cotă 2,66

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Bilete câștigătoare