Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 4 decembrie 2021. Atenţie! Doar cote mari, dar câştigul e pe măsură

Der Klassiker are cea mai mică dintre cotele de pe biletul zilei
Der Klassiker are cea mai mică dintre cotele de pe biletul zilei

Am selectat numai meciuri din marile campionate pentru biletul zilei. Ba, mai mult, avem multe dueluri echilibrate, chiar derby-uri. Pronosticurile sunt curajoase, iar cotele pe măsură, cea mai mică fiind un 1,88. În total, avem o cotă de 65,15, ceea ce se poate traduce prin 3.200 de lei profit pentru jucătorii online şi 3.100 de lei câştig pentru cei care preferă agenţiile.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cote enorme în Anglia şi Italia

Începem biletul cu o combinată complicată la prima vedere. În partida Watford – Manchester City am mizat pe victoria oaspeţilor, cel puţin 3 goluri şi de la 10 cornere în sus. Practic, oaspeţii sunt capabili singuri să ne ofere toate aceste lucruri. În precedentele 3 directe, „cetăţenii” lui Pep au marcat de 18 ori în poarta lui Watford, niciodată mai puţin de 4. Cota pentru pronosticul nostru combinat e de 2,65.

O cotă şi mai mare avem în Italia, la derby-ul Napoli – Atalanta. Gazdele sunt în criză de efectiv, cu absenţe multe şi importante în toate compartimentele. De partea cealaltă, Atalanta e cea mai în formă din Serie A, singura care are punctaj maxim în ultimele 4 etape. Deci victoria oaspeţilor (cotă 2,85) nu ar trebui să surprindă pe nimeni.

Real Sociedad – Real Madrid e ultimul meci de cotă peste 2. Se repetă oarecum situaţia de la meciul precedent. Adică gazdele au ceva absenţe importante, oaspeţii sunt în megaformă. Singura diferenţă faţă de meciul din Italia e că Real Madrid e lider, în timp ce în partea cealaltă Napoli conduce în clasament. Madrilenii au 9 victorii şi o remiză în ultimele 10 partide disputate în toate competiţiile. Sociedad e o nucă tare, dar la fel au fost şi Sevilla, Bilbao sau Barcelona, toate învinse de Real. Victoria lui Real Madrid e cotată la 2,30.

Derby-uri în Germania şi Franţa

În Ligue 1, Lens, locul 5, primeşte vizita liderului PSG. E derby-ul rundei a 17-a, însă meciul nu va fi prea echilibrat, credem noi. PSG-ul are deja 12 puncte avans în clasament şi pare de neoprit. Nu vrea să repete greşelile de anul trecut, când Lille s-a încoronat campioană. Va trata serios meciul, mai ales că în Liga Campionilor nu poate să termine decât pe locul secund, iar meciul cu Brugge nu e deloc important. Pariem pe „2 şi peste 1,5 goluri”, la cotă 1,90.

Închidem biletul cu Dortmund – Bayern, marele meci din Germania. Chiar dacă Borussia pare singura capabilă să ţină pasul cu Bayern în campionat (un singur punct diferenţă), galben-negrii nu se descurcă la fel de bine în directe. Bavarezii le-au câştigat pe ultimele 6 şi ne aşteptăm să continue seria, mai ales la câte absenţe are, din nou, Dortmund. Victoria oaspeţilor are cota 1,88.

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Bilete câștigătoare