Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 4 iulie 2020. Triplăm investiţia din două dueluri pentru cupele europene

Biletul zilei din 4 iulie 2020. Două partide din Anglia şi Italia ne aduc o cotă totală de 3,27. Chelsea joacă pe teren propriu contra lui Watford, iar AC Milan se deplasează la Roma, pentru duelul cu Lazio.

Chelsea e mare favorită

Biletul zilei din 4 iulie 2020. Chelsea – Watford, în etapa 33 din Premier League, începe la 22:00. Cele două au situaţii şi obiective diametral opuse. Chelsea e pe 4 şi vrea în Champions League, în timp ce Watford e prima deasupra liniei şi-şi doreşte să evite Championship. Favoriţi sunt „leii”, care s-au impus în ultimele 3 directe de pe Stamford Bridge, marcând cel puţin 3 goluri. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,65.

Lazio visează la titlu

Biletul zilei din 4 iulie 2020. De la 22:45, Lazio – AC Milan se joacă în runda 30 a Serie A. Gazdele sunt pe 2 şi aşteaptă paşii greşiţi ai lui Juventus, pentru a avea o şansă la titlu. AC Milan e pe 7, imediat sub locurile de cupe europene. Dar în ultima rundă s-a făcut de râs la Spal, ultima clasată, egalând în prelungirile jocului, după ce a evoluat o repriză în superioritate numerică. „PSF 1” are cota 1,98.

Biletul zilei din 4 iulie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii