Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 4 noiembrie 2020. Profit de 250 de lei în 90 de minute

Biletul zilei din 4 noiembrie 2020 vine din etapa a treia a Ligii Campionilor. Printre ultimele meciuri din această rundă se numără Chelsea – Rennes şi Brugge – Dortmund, ambele în această seară, de la 22:00. Mergem pe mână favoritelor, mai exact pe o victorie sigură a londonezilor şi pe un rezultat pozitiv al nemţilor, totul la o cotă de 3,42. Sau, mai bine zis, aproape 250 de lei profit în mai puţin de două ore.

Starurile lui Chelsea încep să se „lege”

Biletul zilei din 4 noiembrie 2020. Chelsea – Rennes este un duel inegal între liderul provizoriu al grupei şi ultimul loc. De asemenea, este meciul în care Edouard Mendy, portarul titular al gazdelor, îşi va înfrunta fosta echipă, cea care a încasat 24 de milioane de euro în această vară în schimbul lui. Englezii au echipa mai valoroasă din toate punctele de vedere şi sunt favoriţi, mai ales pe teren propriu. Achiziţiile de 250 de milioane de euro din această vară încep să funcţioneze ca un întreg, iar asta se vede. Chelsea nu a mai pierdut de 6 meciuri, iar în cinci dintre ele nu a primit gol. Excepţia, 3-3 cu Southampton, a fost singura partidă în care a apărat Kepa şi nu Mendy. „1 pauză / 1 final” are cota 1,80.

Dortmund poate depăşi Brugge în clasamentul grupei

Biletul zilei din 4 noiembrie 2020. Club Brugge – Borussia Dortmund se joacă în grupa F. După două runde, în mod surprinzător, belgienii sunt mai bine clasaţi decât adversarul de astăzi, deşi au întâlnit aceleaşi formaţii. Brugge a câştigat 3-1 la Zenit şi a remizat 1-1 acasă cu Lazio, în timp ce Dortmund a pierdut 1-3 la Lazio, după care a învins cu 2-0 pe Zenit. Cu toate acestea, favorită în acest meci este Borussia, echipa mai bună. Ne aşteptăm la o victorie din partea nemţilor, dar nu întotdeauna lucrurile ies aşa cum anticipăm noi. Tocmai de aceea, am încercat un pronostic sigur. „X2 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,91.

Biletul zilei din 4 noiembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii