Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 4 octombrie 2021. Facem bani și fără meciuri!

După un weekend plin de surprize începe o nouă săptămână în care vom avea parte de meciuri ale echipelor naționale. Până atunci, am găsit în ofertă câteva jocuri interesante, care încheie etapele disputate sâmbătă și duminică.

Cota 2.00 pentru FC Botoșani

FC Botoșani are șansa să urce pe locul doi în clasament dacă ia toate cele trei puncte în acest meci, iar la cum arată gazdele cel mai probabil o va face. Moldovenii formează o echipă foarte puternică în acest sezon, așa că ne așteptăm să vedem fotbal de calitate din partea lor. Cota 2.00 pentru un succes al oaspeților.

Tot în favoarea oaspeților vedem și meciul Juve Stabia – Palermo, unde mergem pe un X2 la cota 1.45. Oaspeții joacă destul de bine și pot pleca fără emoții cu un punct din această deplasare.

Cota 2.50 pentru locul 1

Cea mai mare cotă de pe bilet bine din La Liga 2, unde mergem pe victoria oaspeților de la Almeria în deplasarea de la Girona. În cazul unei victorii, Almeria trece pe primul loc în clasament, iar forma din ultima perioadă ne dă toate motivele să credem că se va întâmpla asa.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare