Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 5 decembrie 2021 (varianta 3). Meciurile de seară, cadoul de Moş Nicolae

Suntem fani Lyon, în deplasarea de la Bordeaux
Suntem fani Lyon, în deplasarea de la Bordeaux

După cum v-am obişnuit deja, nu dăm bilete mici ca să avem procentaje bune. Noi încercăm să vă aducem şi vouă, şi nouă, bani în buzunar! Joi, dacă mergeaţi pe mâna noastră, aveaţi 2.000 de lei, că am prins un bilet excelent, de cotă 40,27. Aseară, PSG ne-a scos cu aproape cea mai mică dintre cotele de pe bilet. Am prins cote de 2,65 şi 2,85, dar PSG nu a fost în stare să bată la Lens. Ne mai trebuia un gol. Un amărât de gol pentru 3.000 de lei! Sperăm să recuperăm paguba cu biletele de azi. Vă propunem unul ceva mai mic, de cotă 32.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

FCSB, favorită

Ştim că am tot dat FCSB pe biletele noastre, dar nu avem cum să nu recomandăm victoria roş-albaştrilor în meciul de acasă cu UTA din etapa 18. Bucureştenii nu-şi permit paşi greşiţi, iar adversarul e unul la îndemână. Chinuită sau nu, victoria trebuie să vină, la cotă 1,75.

Tot pe semn mizăm şi în Franţa, la Bordeaux – Lyon. De data asta, însă, mergem pe mâna oaspeţilor. Lyonul e cam departe de locurile europene în clasament. După jocurile de ieri, a ajuns pe 12. Dar un succes la Bordeaux şi cele 3 puncte implicite îi duc pe oaspeţi la un total de 25, care se traduce într-un ecart de doar 4 puncte faţa de podium. Mai mult, Lyon are şi un meci restant cu Marseille. S-ar putea să îl piardă la masa verde, dar dacă se rejoacă? Până atunci, recomandăm 2 solist în meciul de la Bordeaux (cotă 1,70).

Juventus joacă pe teren propriu cu Genoa. Oaspeţii n-au mai câştigat la Torino din 1991, dar asta nu înseamnă că nu au pus probleme. În ianuarie, Juventus a avut nevoie de prelungiri în optimile Cupei ca să treacă de „grifoni”, deşi în minutul 23 tabela arăta 2-0. De altfel, Genoa a marcat în ultimele 4 vizite pe acest teren. E foarte posibil ca gazdele să se impună, dar mai sigur e că vor fi goluri. Minim 3 înseamnă cotă 1,65.

Echilibru în Belgia şi Spania

În Belgia, Mechelen primeşte vizita lui Genk. Conform clasamentului, gazdele ar trebui să aibă prima şansă, locul 6 faţă de 10, dar la casele de pariuri oaspeţii au cotele mai mici. Mechelen a avut rezultate bune acasă, pierzând de doar două ori în toate competiţiile, dar a luat gol în absolut toate meciurile. Genk n-a strălucit afară, dar după o serie de 4 eşecuri a avut două partide în care a marcat de câte 6 ori. Ne aşteptăm la un meci cu reuşite de ambele părţi, iar GG-ul e cotat la 1,41.

Celta Vigo – Valencia e partida serii în Spania. Cele două au un parcurs similar în ultimele 5 etape, cu câte o victorie, un eşec şi câte 3 remize. De altfel, Valencia a terminat la egalitate aproape jumătate din meciurile jucate (7 din 15), în timp ce Vigo vine după două egaluri acasă. Şi precedentele directe au fost echilibrate, aşa că nu ne-ar mira deloc un joc echilibrat. Pentru mai multe şanse de câştig, mizăm pe PSF X, la 1,66.

Două meciuri şi din America de Sud

Profităm şi de fotbalul de peste Ocean. În Brazilia, se anunţă meci interesant între liderul Atletico Mineiro şi Bragantino. Oaspeţii sunt proiectul Red Bull din Ţara Cafelei. Gândiţi-vă la Leipzig sau Salzburg ca să vă daţi seama ce fel de echipă e Bragantino. În startul sezonului a entuziasmat, dar a mai pierdut ceva din turaţie. Ultimele 5 deplasări, patru în campionat şi una în Copa America, au fost dezamăgiri, înfrângeri la zero. Totuşi, avem încredere că echipa oaspete va marca în poarta liderului (cotă 1,66).

Însă nu avem prea multe speranţe să vedem goluri în Argentina, la Gimnasia – Estudiantes. În general, nu prea se dau multe goluri în meciurile celor două, iar în directe cu atât mai puţin. S-a marcat o singură dată în ultimele 4 confruntări dintre cele două echipe! „Sub 2,5 goluri” are cota 1,56.

 

Bilete câștigătoare