Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 5 februarie 2021. Mizăm pe două ponturi pentru profit

Biletul zilei din 5 februarie 2021. Mizăm pe Fiorentina – Inter și Alaves – Valladolid. Analizele și pronosticurile celor două meciuri le găsiți mai jos în articol.

Biletul zilei din 5 februarie 2021. Mizăm pe două ponturi pentru profit

  • Fiorentina se află la jumătatea clasamentului și ocupă locul 11, cu 22 de puncte strânse în 20 de meciuri. În ultimele două etape fosta echipă a lui Adrian Mutu a obținut o victorie, 2-1 cu Crotone, și o remiză, 1-1 cu Torino. De partea cealaltă, Inter se află în luptă directă cu AC Milan pentru locul 1, însă momentan se află pe locul doi, la două puncte distanță de prima poziție ocupata de rivala din oraș. În ultimele două partide, oaspeții de astăzi au dat recital, i-au bătut pe cei de la Juventus cu 2-1, în Cupă, și s-au distrat cu Benevento, scor 4-0, în campionat.

Biletul zilei din 5 februarie 2021. Mizăm pe Fiorentina – Inter și Alaves – Valladolid

  • Alaves – Valladolid este ultimul meci de pe biletul zilei de astăzi. Cele două echipe se află la coada clasamentului, gazdele pe prima poziție din zona roșie, oaspeții la doar un punct diferență și două locuri mai sus. Motivul principal pentru care ambele formații sunt în această situație este faptul că marchează foarte puțin și primesc foarte multe goluri.
Biletul zilei din 5 februarie 2021. Mizăm pe Fiorentina - Inter și Alaves - Valladolid

Biletul zilei din 5 februarie 2021. Mizăm pe Fiorentina – Inter și Alaves – Valladolid

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Bilete câștigătoare