Urmareste-ne

Bilete Castigatoare

UPDATE! Biletul zilei din 5 ianuarie 2022 a fost câştigător. Cupa la putere, pentru o cotă totală de 30

UPDATE / Nici nu a început bine anul 2022 şi BETMAG a „livrat“ deja al doilea bilet câştigător. Primul a fost pe 2 ianuarie, al doilea a venit 3 zile mai târziu. Şi cu un câştig mai mare, de peste 2,500 de lei. Toate cele şapte pronosticuri au fost verzi, dar nu fără emoţii.

Primul meci se putea dovedi cel care putea să ne strice totul. Valencia a mers la Cartagena în Cupa Spaniei, iar noi pariasem că bate în timpul regulamentar. „Liliecii“ au condus la pauză, dar s-au văzut egalaţi din penalty, cu 15 minute rămase de jucat. Salvarea noastră a venit de la Cheryshev în 90+3.

Celelalte jocuri au ieşit destul uşor. GG la Leganes – Real Sociedad era bifat din minutul 60. S-a terminat 2-3 la final. Am anticipat corect şi în Supercupa Turciei, unde Beşiktaş a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se impune. Hutchinson a făcut 1-1 în 90 de minute, cu gol pentru gazde în minutul 33 şi autogol în 74. Am evitat „1 solist“ şi bine am făcut.

Barcelona trebuia să marcheze de două ori la Linares şi a făcut-o. După ce gazdele au deschis scorul, ne-am liniştit, pentru că aşteptam să întoarcă, până la urmă, catalanii. S-a terminat 1-2. Rayo Vallecano cu 1-0 la Mirandes a confirmat uşor pronosticul nostru de calificare mai departe.

În Grecia, PSF 1 al lui Panathinaikos cu Aris era rezolvat de la pauză. Gazdele au condus 1-0 după 45 de minute şi s-au impus cu 2-0. Ce bun ar fi fost un „gazdele câştigă ambele reprize“, dar şi cât de riscant…

În final, în derby-ul Londrei, Chelsea – Tottenham, am fost exact la jumătate, după 2-0 pentru trupa lui Tuchel. Noi anticipasem „1-3 goluri“.


Nu e cea mai bogată ofertă posibilă, dar ne descurcăm cu ceea ce avem. Cupa Spaniei propune cele mai multe jocuri astăzi, dar capul de afiş al zilei este, fără doar şi poate Chelsea – Tottenham în semifinalele Cupei Ligii Angliei. Am mai lipit câte un meci din Grecia şi Turcia, iar biletul de cotă 30 are şanse mari să fie verde.

Chelsea – Tottenham, derby pentru finală

Într-un derby londonez 100%, Chelsea şi Tottenham se înfruntă în manşa tur a semifinalei Cupei Ligii. Tuchel şi Conte vor fi precauţi, sunt şi probleme de lot, aşa că nu ne aşteptăm la o ploaie de goluri. E aproape imposibil să se termine 0-0, dar nu trecem de trei reuşite. „Total goluri 1-3”, la cotă 1,47, pare o alegere inspirată, dar vom vedea.

Două meciuri din est

În Grecia, Panathinaikos primeşte vizita lui Aris, într-o confruntare între locurile 5 şi 7. Gazdele au două puncte avans, dar şi un meci mai puţin. Meciul e foarte important pentru accesul în play-off, chiar dacă mai e un retur de jucat. Au fost patru directe doar în 2021. Panathinaikos a câştigat primul joc, după care n-a mai reuşit. Aris are două succese şi o remiză. Totuşi, se joacă la Atena şi gazdele pornesc favorite. PSF 1 are cotă 1,62.

Geografic, părăsim Europa, pentru Supercupa Turciei, între Beşiktaş şi Antalyaspor. Se joacă la Doha, aşa că publicul nu va juca un rol în această dispută. „Vulturii” sunt mai în formă şi mai buni, aşa că ar trebui să pună mâna pe trofeu (cotă 1,55).

Cupa Spaniei domină biletul zilei

Mai mult de jumătate din biletul zilei vine din Cupa Spaniei, cu patru meciuri care ar trebui să fie verzi. La Leganes – Sociedad am mizat pe GG (cotă 1,95), pentru că gazdele evoluează bine acasă, iar oaspeţii nu trec prin cea mai bună perioadă.

Valencia ar trebui să obţină calificarea în optimi în timpul regulamentar (cotă 1,80), în timp ce Rayo Vallecano poate confirma sezonul excelent cu o prezenţă în faza următoare. Joaca la Mirandes, de care ne aşteptăm să treacă, poate chiar după prelungiri (cotă 1,50).

Închidem cu Linares – Barcelona. Catalanii întâlnesc una dintre cele mai slabe echipe din această fază. Linares e în divizia a treia. Chiar dacă, de obicei, formaţiile mici îşi dau viaţa contra granzilor, nu o vedem pe Linares să scape fără două goluri cel puţin (cotă 1,55).

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare