Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 5 noiembrie 2021. Mingea în plasă, banii în portofel! Deschidem weekendul cu 1.700 de lei câştig

Mingea în plasă, banii în portofel!
Mingea în plasă, banii în portofel!

Weekendul stă să înceapă şi grosul etapei se joacă în zilele următoare, dar avem suficiente opţiuni pentru un bilet, sperăm, câştigător şi astăzi. Spania, Germania, Franţa şi Belgia ne vin în ajutor, însă nu puteam uita de specialitatea casei: Austria 2, Elveţia 2 sau Zweite. Patru partide de primă ligă, patru de divizia a doua şi un câştig potenţial de peste 1.700 de lei, numai bun la start de week-end.

În campionatele mari, gazdele sunt favorite

Bilbao – Cadiz deschide runda din Spania. Ambele formaţii au probleme de efectiv, între ele lipsindu-le o echipă întreagă, 11 jucători. Bascii sunt la limita locurilor de cupe europene, în timp ce oaspeţii deschid zona roşie, pe locul 18. Athletic a pierdut un singur joc în campionat şi e greu de crezut că vor ceda acasă cu o echipă mică precum Cadiz. Am mers pe un „1X şi 2-5 goluri” în care avem mare încredere.

Meci cu goluri se anunţă şi în Bundesliga, unde Mainz primeşte vizita lui Gladbach. Mainz e surpriza din top 5, în timp ce oaspeţii au dezamăgit puţin în acest start de campionat, doar locul 10. Ambele înscriu, însă, des, iar ultimele 4 directe au fost toate GG, deznodământ pe care îl aşteptăm şi acum.

Lens, la al doilea sezon consecutiv de Ligue 1, s-a cocoţat până pe 4 în clasament. A fost chiar pe 2, până să piardă cu Lyon, runda trecută. Diseară are meci uşor, cu Troyes, locul 14, o echipă măcinată de absenţe. Nu riscăm nimic şi luăm „1X şi peste 1,5 goluri”.

Din Belgia, mizăm pe Leuven – Oostende, o partidă de ambele marchează, fără doar şi poate. Din 2015, toate directele au fost GG şi meciul de azi nu are de ce să facă excepţie. Mai mult, la Leuven, din 2006 până acum, nu s-a întâmplat să nu înscrie şi gazdele, şi Oostende.

Numai pe goluri în ligile secunde

Dacă la Mainz – Gladbach, în prima ligă germană, am luat GG, alegem aceeaşi opţiune şi la Nurnberg – Werder, în Zweite. Gazdele trag la promovare şi au cea mai bună defensivă. Dar în ultima săptămână au pierdut în campionat şi au fost eliminate din Cupă. Moralul e puţin jos, iar Werder poate profita. „Verzii” au punctat de 17 ori în 12 partide.

Austria 2 s-a dovedit de foarte multe ori prietena noastră, pronosticurile fiind foarte des corecte. Aşa că am luat şi azi un meci pe biletul zilei, Lustenau – Horn. Şi, aşa cum v-am obişnuit, mizăm pe goluri, pentru că e un campionat în care se marchează mult. Azi, am selectat „3-6 goluri”.

Se înscrie des şi în Danemarca 2, aşa că la Esbjerg – Jammerburgt, echipe vecine de clasament, am mers pe „3+”. Nu avem emoţii, mai ales dacă ne uităm la ce s-a întâmplat săptămâna trecută, şase goluri în meciul lui Esbjerg şi 5 în cel al lui Jammerburgt.

Închidem biletul în Elveţia 2, cu Thun – Vaduz, duel de podium. Deşi au cele mai puţine remize, câte una de căciulă, nu ne-ar mira să termine la egalitate. Excludem remiza albă, aşa că vă recomandăm cu încredere GG la meciul acesta. Noi aşa am jucat, după cum vedeţi pe biletul nostru.

Betmag chiar îşi joacă biletele propuse. Noi vrem să câştigăm şi să facem bani, dar nu suntem egoişti şi vă spunem şi vouă ponturile noastre.

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare