Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 5 octombrie 2020. Profit de 300 de lei din două partide

Biletul zilei din 5 octombrie 2020. Fotbalul european se pregăteşte de pauza pentru naţionale, aşa că oferta de meciuri în acest început de săptămână nu este prea bogată. Am ales, însă, două partide care ne pot aduce aproape de 4 ori mai mulţi bani decât investim. Mizăm în Germania, în liga secundă, şi în Peru, pentru 393 de lei câştig.

Niciun meci direct fără GG

Biletul zilei din 5 octombrie 2020. Nurnberg – Darmstadt se joacă în etapa a treia a ligii secunde din Germania, de la ora 21:30. În ultimele 5 întâlniri oficiale dintre cele două, s-a marcat de fiecare dată în ambele porţi, iar în trei rânduri tabela a înregistrat cel puţin 3 reuşite. Anticipăm un deznodământ similar şi în această seară. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,90.

Gazdele, imbatabile „acasă”

Biletul zilei din 5 octombrie 2020. De la 23:30, începe Huancayo – Alianza Huanuco, în runda cu numărul 16 din prima ligă din Peru. Gazdele sunt singura formaţie neînvinsă pe teren propriu, cu 5 victorii şi două remize. De partea cealaltă, Alianza Huanuco vine după cinci runde în care nu a câştigat în deplasare. Toate lucrurile indică o victorie a lui Huancayo. „1 solist” are cota 2,06.

Biletul zilei din 5 octombrie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii