Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 5 septembrie 2020. Câştigăm 330 de lei în Liga Naţiunilor

Biletul zilei din 5 septembrie 2020. Am ales două meciuri din Divizia C a Ligii Naţiunilor, două meciuri care ar putea să ne aducă un profit de 230 de lei. Am mers pe două pronosticuri, spune noi, sigure şi putem câştiga biletul de la pauză.

Muntenegru e favorită

Biletul zilei din 5 septembrie 2020. Cipru primeşte vizita Muntenegrului, de la 19:00. Gazdele sunt o formaţie modestă care, de obicei, obţine puncte doar cu echipe mai slab clasate, precum San Marino şi Kazahstan, cum a fost cazul în preliminariile pentru Euro. Muntenegru, în schimb, în ciuda unor preliminarii de Euro dezastruoase, rămâne o formaţie interesantă, cu jucători prin Italia, Spania sau Belgia. „Muntenegru câştigă cel puţin o repriză” are cota 1,72.

Azerbaidjan a jucat bine acasă

Biletul zilei din 5 septembrie 2020. Azerbaidjan – Luxemburg, de la 19:00, este genul de meci la care microbistul pasionat nu s-ar uita. Se întâlnesc două formaţii aflate în coada clasamentului european. Oaspeţii nu au un singur succes în deplasare în meciuri oficiale, în perioada recentă. Au bătut cu 3-0 în San Marino. Azerii, în schimb, pe teren propriu, nu au pierdut în precedenta ediţie de Liga Naţiunilor, cu adversari mai dificili ca Insulele Feroe, Malta şi Kosovo. „Azerbaidjan deschide scorul” are cota 1,90.

Biletul zilei din 5 septembrie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate