Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 6 august 2020. Dublăm banii în Europa League

Biletul Zilei din 6 august 2020. Dublăm banii în Europa League, competiție de unde am ales cele două partide de pe biletul de astăzi. Ele sunt programate să înceapă la 19:55, respectiv 22:00.

Biletul Zilei din 6 august 2020. Dublăm banii în Europa League

  • Primul meci de pe bilet le pune față în față pe Sevilla și AS Roma. Cele două formații nu au jucat până acum niciun meci, așa că este o partidă eliminatorie. Ne bazăm pe experiența celor de la Sevilla și credem că se vor califica mai departe, așa că mergem pe 1X.

Biletul Zilei din 6 august 2020. Dublăm banii în Europa League

  • Tot 1X alegem și la duelul dintre Basel și Eintracht Frankfurt, unde avem o partidă care pornește de la scorul de 3-0 pentru elvețieni. Din acest motiv, ne așteptăm ca nemții să nu foțeze foarte tare, având în vedere că șansele de calificare sunt minime.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii