Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 6 august 2021. Profit de 250 de lei din două meciuri

Biletul zilei din 6 august 2021 vine din lume vorbitoare de portugheză. Două meciuri, Sporting – Vizela şi Sport Recife – Bragantino, stau între noi şi un profit de 250 de lei. Din Portugalia în Brazilia, mergem pe mâna favoritelor şi apoi… la casierie.

Sporting, campioana en-titre

Biletul zilei din 6 august 2021. Sporting – Vizela se joacă, de la 22:15, în prima etapă din Primeira portugheză. Gazdele, campioni en-titre, nu ar trebui să aibă nici un fel de probleme cu o nou promovată. Sporting a început sezonul cu un trofeu, Supercupa câştigată în faţa Bragăi, iar în amicale a mers ceas. Vizela a debutat în noul sezon cu eliminare din Cupă. Astfel, mizăm pe gazde. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,79.

Bragantino, cea mai bună afară

Biletul zilei din 6 august 2021. Sport Recife – Bragantino, de la 01:00, e un meci din etapa a 15 a campionatului brazilian. Gazdele au un singur succes în 6 meciuri acasă, oaspeţii sunt cei mai buni în deplasare. Anul trecut, Sport Recife nu a marcat în directe, dar a „furat” un punct acasă, într-un 0-0. De atunci, însă, Bragantino a crescut enorm şi şi-a depus candidatura pentru un loc în top 3. Gazdele, în schimb, sunt pe locul 15 din 20. „2 solist” are cota 1,95.

Biletul zilei din 6 august 2021

Biletul zilei din 6 august 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare