Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 6 decembrie 2021. Un bilet de 2284 lei pentru cadouri de Moș Nicolae

Săptămâna începe în forță, în ritm de Sărbătoare, într-o zi în care toată lumea îl așteaptă pe Moș Nicolae. Am ales cinci meciuri care pot aduce mai mult decât cadouri în ghetuțe, mai exact un profit de 2284 lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cota 2.00 la Botoșani – Craiova

Deschidem biletul cu meciul din Liga 1 dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova, unde ne așteptăm să vedem o victorie a oaspeților, care trebuie să oprească seria de trei meciuri la rând pierdute în campionat. Cota pentru acest pronostic este 2 solist.

Conitnuăm cu celălalt meci din campionatul României, FC Argeș – Gaz Metan, unde avem cota 1.45 pentru maximum două goluri înscrise în meci. Ambele echipe se apără bine, au linii de atac modeste, așa că nu așteptăm prea multe goluri.

Nu lipsește de pe bilet nici jocul dintre Everton și Arsenal, unde avem cota 1.77 pentru un duel în care vor înscrie ambele formații. Tunarii vin după o înfrângere cu 3-2 în fața celor de la United, așa că acum au nevoie de puncte.

Cota 2.38 la Getafe – Bilbao

Nu lipsește de pe bilet nici duelul dintre Getafe și Athletic Bilbao, unde mergem pe 2 solist la cota 2.38.

Închidem biletul cu jocul dintre Mallorca și Celta Vigo, cota 1.87 pnetru goluri de ambele părți.

Împreună, toate meciurile puse pe același bilet oferă o cotă totală de 23.99!

Bilete câștigătoare