Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 6 ianuarie 2022. Meciuri latine, banii la tine!

Verde pe 2 ianuarie, verde şi pe 5 ianuarie… Nu promitem nimic, dar mai încercăm un bilet câştigător şi astăzi. N-am prea avut de unde alege, doar în Serie A şi în Cupa Regelui din Spania se joacă, dar am făcut de o cotă 43. La 50 de lei investiţi, asta înseamnă un profit de 2.100 de lei. Să fie verdeeee!

Meciuri tari în Serie A

Campionatul italian revine cu returul şi avem parte de două partide foarte tari încă de la prima etapă a anului: AC Milan – AS Roma şi Juventus – Napoli. Dar să le luăm pe rând.

Milan – Roma e un meci privat de 5 jucători plecaţi la Cupa Africii, 3 de la gazde şi doi din partea cealaltă. Mai sunt apoi accidentaţii şi covidaţii, de fiecare dată mai mulţi în tabăra milaneză. În aceste condiţii, diferenţa de 10 puncte din clasament ar trebui să se piardă, iar Roma să aibă şanse relativ egale. Mizăm pe GG3+, la cotă 1,84, şi ar trebui să ne iasă. Precedentele 3 şi 4 din ultimele 5 aşa s-au terminat.

Juventus – Napoli pune faţă în faţă două formaţii care au încheiat 2021 diferit. Torinezii sunt în formă, 13 din ultimele 15 puncte luate, în timp ce oaspeţii au pierdut 3 din precedentele 4 etape. Absenţe numeroase şi în această partidă, cu Napoli fără 9 jucători, din cauza accidentărilor, suspendărilor, Cupei Africii şi Covidului. Aşadar, Juve mare favorită la victorie, dar într-un meci fără o căruţă de goluri. „1 şi sub 4,5 goluri” e la 1,86.

Cupa Spaniei nu ne-a dezamăgit

Până acum, a fost o singură surpriză în Cupa Regelui, Celta Vigo eliminată de Baleares. Am evitat meciul şi am avut verde ieri, cu patru partide din această competiţie. Revenim şi azi, cu alte patru, sperăm la fel de inspiraţi.

Zaragoza – Sevilla e prima alegere şi mizăm pe succesul oaspeţilor în timpul regulamentar. Cota de 1,60 ni se pare foarte bună, iar Sevilla n-ar trebui să aibă mari probleme. Are evoluţii excelente în campionat, unde e pe 2 şi nu se poate împiedica de o divizionară secundă.

Meci frumos aşteptăm la Gijon cu Villarreal. „Submarinul galben” a făcut spectacol în ultimul timp, cu 20 de goluri marcate în precedentele 4 partide. Gijon nu e tocmai rea şi nu ne-ar mira să înscrie. Mizăm pe „2 şi peste 2,5 goluri”, la 2,75.

Pe seară, Bilbao merge la Mancha, o echipă de liga a patra. Bascii i-au pus probleme lui Real Madrid înainte de Crăciun, aşa că ne aşteptăm să se impună uşor în această deplasare. Şi când spunem uşor, ne gândim la o victorie în timp regulamentar şi cu goluri destule înscrie. „1 şi peste 2,5 goluri”, la cotă 2,00, e alegerea noastră.

Închidem biletul cu ultimul meci al serii, Rayo Majadahonda – Atletico Madrid. Din nou, diferenţa de valoare dintre cele două e astronomică. Atleti a început anul cu un succes contra unui alt Rayo, Vallecano, punând capăt unei serii de patru înfrângeri interne. Un meci contra unei echipe din divizia a treia se anunţa uşor. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,43.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare