Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 6 martie 2021. Oaspeţii ne triplează veniturile

Biletul zilei din 6 martie 2021. Înainte de duelul direct în returul optimilor Champions League, Barcelona şi PSG au jocuri interne. Catalanii merg la Osasuna, în etapa 26 din La Liga, de la 22:00, iar PSG joacă în 16-imile Cupei Franţei, la Brest, de la 22:10. Ambele sunt favorite şi ne aşteptăm la victorii şi un număr minim de goluri.

Barcelona, cel mai bun atac

Biletul zilei din 6 martie 2021. Osasuna e într-o formă foarte bună pentru ea. Are 9 puncte (3 victorii) adunate în ultimele 4 etape, în condiţiile în care a strâns un total de 28 de puncte în 25 de meciuri. Dar adversarul de acum se anunţă mult mai complicat. Barcelona a ajuns la 17 etape fără înfrângere, a urcat pe locul secund şi a reintrat în cursa pentru titlu. Catalanii au cel mai puternic atac, 55 de reuşite, iar în tur s-au impus lejer, 4-0. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,76.

Mbappe, de două ori mai valoros decât Brest

Biletul zilei din 6 martie 2021. Brest şi PSG se întâlnesc într-un duel inegal în Cupa Franţei. Diferenţa de valoare dintre cele două este enormă. Valoarea totală a lotului lui Brest este de două ori mai mică decât a unui singur jucător al parizienilor, Kylian Mbappe. Din 1989 şi până acum, Brest nu a câştigat niciodată contra lui PSG, având un singur egal, 2-2 în 2011. În ultimele două sezoane, s-au întâlnit de două ori şi PSG a câştigat de fiecare dată, iar pe tabelă au fost 3 goluri. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,66.

Biletul zilei din 6 martie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii