Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 6 septembrie 2020. Profitul vine din Eerste Divisie

Biletul zilei din 6 septembrie 2020. Profitul vine din Eerste Divisie, de unde am ales două meciuri. Primul este de la ora 17:45 și le pune față în față pe Den Bosch – Dordrecht. Cel de-al doilea este programat de la 21:00, când Helmond primește vizita lui NAC Breda.

Biletul zilei din 6 septembrie 2020

  • Biletul zilei din 6 septembrie 2020 are în componență două partide din Eerste Divisie, un campionat foarte renumit pentru numărul mare de goluri pe care îl are în fiecare etapă. Primul meci pe care l-am ales, așa cum am scris și mai sus, este Den Bosch – Dordrecht, două echipe obișnuite cu liga secundă din Olanda. La acest duel merg pe ambele marchează, un pont care ar trebui să iasă fără emoții.

 Profitul vine din Eerste Divisie

  • Al doilea și ultimul meci de pe biletul zilei, 6 septembrie 2020, este cel dintre Helmond și NAC Breda. Două echipe care au evoluat și în sezonul trecut în Eerste Divisie și care au impresionat prin golurile primite și marcate. Mă aștept ca și de această dată să avem spectacol pe goluri. Pariul meu este 3+.
Biletul zilei din 6 septembrie 2020. Profitul vine din Eerste Divisie

Biletul zilei din 6 septembrie 2020. Profitul vine din Eerste Divisie

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare