Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 7 august 2020. S-a întors Liga Campionilor!

Biletul Zilei din 7 august 2020. S-a întors Liga Campionilor! Cea mai puternică competiție intercluburi a revenit cu meciuri de top. Jocurile sunt programate de la ora 22:00, ora României.

Biletul Zilei din 7 august 2020. S-a întors Liga Campionilor!

  • Primul meci de pe bilet este cel dintre Juventus și Lyon, partidă care pleacă de la 1-0 pentru francezi. Aceștia s-au impus în tur, însă ne așteptăm ca Juve să întoarcă rezultatul și să obțină calificarea.

Biletul Zilei din 7 august 2020. S-a întors Liga Campionilor!

  • Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Man. City și Real Madrid, care pleacă de la 2-1 pentru englezi, care s-au impus pe terenul celor de la Real. Acum, cel mai probabil vom avea din nou un duel în care vor înscrie ambele formații.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii