Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 7 august 2021. Superbani din Supercupe!

Biletul Zilei din 7 august 2021. Supercupele ne aduc profit, într-un weekend în care avem programate dueluri de top în Anglia și Olanda.

Biletul Zilei din 7 august 2021. Supercupele ne aduc profit

Unul dintre cele mai tari meciuri ale weekendului este cel dintre Leicester și Manchester City. Echipa lui Pep Guardiola vrea să obțină un nou trofeu, mai ales că a cheltuit foarte mulți bani pe transferuri în această vară. Ne așteptăm să vedem un duel interesant, la finalul căruia Man. City se va impune și va ridica trofeul. Cota pentru o victorie în 90 de minute este 2.02.

Biletul Zilei din 7 august 2021. Supercupele ne aduc profit

Ne mutăm în Olanda unde avem parte de duelul dintre Ajax Amsterdam și PSV Eindhoven în Supercupă. Ajax este echipa mai în formă, așa că mergem pe o victorie a grupării din Amsterdam. Cota pentru un succes în 90 de minute este 1.75.

Împreună, cele două meciuri oferă o cotă totală de 3.53.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Bilete câștigătoare