Urmareste-ne

Bilete Castigatoare

UPDATE: Biletul zilei din 7 decembrie 2021. N-am dat lovitura, dar am câştigat 188 de lei

N-am dat lovitura cu biletul „pronosport“, dar măcar am fost inspiraţi să cerem din ele. Din 8 solişti, 6 ne-au ieşit, cu noroc la Şahtior – Sheriff, care s-a terminat 1-1 după un gol moldovean în ultimul minut.

  • PSG – Club Brugge 4-1 (cotă 1,37)
  • AC Milan – Liverpool 1-2 (cotă 3,40)
  • Ajax – Sporting 4-2 (cotă 1,40)
  • Dortmund – Besiktas 5-0 (cotă 1,23)
  • FC Porto – Atletico Madrid 1-3 (cotă 2,80)
  • Şahtior – Sheriff 1-1 (cotă 4,20)
  • RB Leipzig – Manchester City 2-1 (pariasem 2)
  • Real Madrid – Inter 2-0 (pariasem X)

Cele şase partide împreună au adus o cotă de 94,33, iar cu cei 2 lei mizaţi de noi pe fiecare variantă de 6 meciuri am încasat 188 de lei. Nu e mult, dar se cheamă câştig, pentru că, în total, investisem 65 de lei


Jumătate din grupele Ligii Campionilor ajung la final în această seară cu ultimul joc, acela din etapa a şasea. Se cunosc multe dintre calificatele în optimi, dar nu toate. Noi vă propunem un altfel de bilet, unul doar pe semn simplu, dar cerem 6, 7 şi 8 din cele 8 partide selectate. În total, mizăm 65 de lei şi putem da lovitura cu un câştig de 12.350 de lei.

Grupa A, bătăie pe locul 3

Grupa A şi-a stabilit deja primele două clasate. Manchester City va termina prima, urmată de PSG. Club Brugge şi RB Leipzig se luptă de la distanţă pentru poziţia a treia şi un loc în primăvara Europa League. Nemţii primesc vizita lui City, care, credem noi, va câştiga (cotă 1,91), deşi nu are nicio miză. Belgienii, în schimb, joacă la Paris, într-un meci mult mai greu. Tocmai de aceea, victoria PSG-ului e cotată la doar 1,37.

Liverpool câştigă grupa B. Luptă în trei pentru locurile 2 şi 3

Liverpool nu a avut nicio problemă până acum în Grupa B. Maximum de puncte după 5 etape şi „cormoranii” sunt calificaţi fără emoţii. Interesant e ce se întâmplă mai jos. Porto are 5 puncte, Atletico şi AC Milan, câte 4, iar spaniolii stau mai bine în directele cu italienii.

Ultima etapă aduce meciurile AC Milan – Liverpool şi FC Porto – Atletico Madrid. Italienii au cele mai mici şanse la locul secund. Trebuie să bată şi în partea cealaltă să se termine egal. Adversarul, Liverpool, ar vrea să bifeze maximum de puncte şi nu se va da la o parte. Tocmai de aceea credem că englezii vor câştiga (cotă 3,40). În Porto – Atletico se joacă totul sau nimic. Cine învinge e pe 2, cine pierde… poate termina pe 4. Spaniolii lui Simeone ni se par mai periculoşi în astfel de situaţii şi mergem pe mâna lor (cotă 2,80).

Grupa C, doar pentru palmares

În Grupa C, situaţia e cât se poate de clară: Ajax termină pe primul loc, Sporting pe 2, Dortmund pe 4, iar Beşiktaş va fi ultima, indiferent de ce se întâmplă în etapa a şasea. Primul meci e Ajax – Sporting, iar „lăncierii” au câştigat tot până acum. La fel ca Liverpool, îşi doresc un final en-fanfare, cu 18 puncte din 6 meciuri. Iar la cum a jucat până acum are toate şansele. La Lisabona s-a impus cu 5-1, aşa că poate să câştige lejer şi la Amsterdam (cotă 1,40). Dacă Ajax e aproape de perfecţiune, Beşiktaş e la polul opus şi poate să termine cu zero puncte. Dortmund e favorită certă la victorie (cotă 1,23).

Inter şi Real, luptă pentru şefie în Grupa D

Se ştiu calificatele din Grupa D: Real Madrid şi Inter în Liga Campionilor, iar Sheriff merge în Europa League. Şahtior îşi joacă ultimul meci european din acest sezon. Interesant e că primele două, Real şi Inter, se întâlnesc la Madrid în meci direct. Realul are un avans de 2 puncte, ceea ce înseamnă că în cazul unei înfrângeri îi va ceda şefia lui Inter. Pe spanioli îi ajută şi egalul, rezultat care chiar credem că va fi la final de 90 de minute (cotă 3,79). Şahtior – Sheriff nu mai are nicio miză. Doar de palmares. Ucrainenii au făcut un singur punct până acum, moldovenii au şase, din care 3 chiar contra lui Şahtior. O revanşa ar putea să apară, dar „minerii” sunt mai atenţi la campionat, unde se bat cu Dinamo Kiev. S-ar putea să fie o remiză albă şi plictisitoare. Poate se va marca, dar pe remiză tot mizăm (cotă 4,20).

Am pariat pe combinate

Pentru acest bilet riscant nu am mai mers pe varianta simplă. În schimb, am făcut o combinată 6/8, 7/8 şi 8/8. Am pus câte 2 lei pe fiecare „6 din 8” şi câte 1 leu pe 7/8 şi 8/8. În total, avem 65 de lei pariaţi, iar câştigul maxim e de 12.350 de lei, dar ne mulţumim şi cu mai puţin. Să fie verde!!!

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare