Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei din 7 noiembrie 2020. Dublăm banii cu favoritele

Biletul Zilei din 7 noiembrie 2020. Dublăm banii cu favoritele, două meciuri programate în Premier League, respectiv La Liga. Meciurile sunt programate la 19:30, respectiv 22:00.

Biletul Zilei din 7 noiembrie 2020. Dublăm banii cu favoritele

Chelsea – Sheffield United este partida care deschide biletul și mergem pe o victorie a londonezilor. Sunt într-o formă bună, n-au pierdut de cinci meciuri în Premier League, în timp ce oaspeții sunt pe ultimul loc în clasament, cu un punct în șapte partide.

Biletul Zilei din 7 noiembrie 2020. Dublăm banii cu favoritele

Continuăm cu jocul dintre Atletico Madrid și Cadiz, unde avem două echipe vecine de clasament, locurile patru și cinci cu 14 puncte fiecare, dar Atletico trece printr-o formă excelentă, cu trei victorii la rând în campionat. Din acest motiv, mergem pe 1 solist fără emoții.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii