Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 7 octombrie. Cota 10 din preliminariile asiatice

Chiar dacă toată atenția pariorilor este în aceste zile spre preliminariile Cupei Mondiale din Europa și din America de Sud, am găsit câteva meciuri de top și în preliminariile pentru Asia.

 Mizăm pe favoritele Australia și China

Deschidem biletul cu partida dinre Australia și Oman, unde ne așteptăm ca gazdele să se impună fără mari probleme, având în vedere diferența mare de valoare dintre cele două formații. Cota pentru victoria australienilor este 1.50.

Continuăm cu duelul dintre China și Vietnam, unde avem cota de o cotă foarte bună pentru victoria gazdelor, 1.57.

Cota 2.95 la duelul Emiratele Arabe Unite – Iran

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la duelul dintre Emiratele Arate Unite și Iran, unde ne așteptăm să vedem echilibru și un rezultat de egalitate la finalul celor 90 de minute. Cota pentru acest pronostic este mare, 2.95.

Închidem biletul cu partida dintre Arabia Saudită și Japonia, unde avem cota 1.54 pentru cel puțin două goluri marcate în acest duel.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare