Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 8 decembrie 2020. Profit de 450 de lei din Championship

Biletul zilei din 8 decembrie 2020 vine din liga secundă a Angliei. În Championship, sunt programate şase partide în această seară, toate de la 21:45, iar noi am selectat 3 dintre ele pentru o cotă totală de 5,42, care la o miză de 100 de lei, poate aduce peste 400 de lei profit. Pronosticurile noastre se bazează pe superioritatea gazdele în fiecare partidă în parte.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Coventry domină directele de pe teren propriu

Biletul zilei din 8 decembrie 2020. Coventry – Luton este un meci între ocupantele locurilor 19 şi 12. La prima vedere, oaspeţii au prima şansă, dar rezultatele recente din deplasare au dezamăgit. Vin după două înfrângeri la zero, precedate de o remiză. În schimb, Coventry joacă bine pe teren propriu, unde a strâns 10 puncte în precedentele 4 runde. Luton a câştigat la ultima vizită pe acest teren (2-1), dar a fost un succes istoric, singurul în directe. În rest, Coventry s-a impus de fiecare dată, cu o singură excepţie, o remiză 2-2 în care Luton a egalat după ce la pauză era condusă cu două goluri. „PSF 1” are cota 1,83.

Cea ma bună acasă contra celei mai slabe afară

Biletul zilei din 8 decembrie 2020. Watford – Rotherham este o patidă care ar trebui să curgă în favoarea gazdelor. Oaspeţii au cinci înfrângeri în precedentele 5 deplasări în campionat, cea mai slabă echipă din punct de vedere al formei pe teren străin. Watford, locul 7 la general, are cele mai bune rezultate acasă. A strâns 19 puncte din 8 meciuri pe teren propriu, cele mai multe din Championship, peste echipele care conduc liga. „1 solist” are cota 1,51.

Sheffield e ultima

Biletul zilei din 8 decembrie 2020. Huddersfield – Sheffield Wednesday încheie biletul zilei. Oraşul Sheffield reuşeşte, în acest moment, să dea echipa de pe ultimul loc, atât în Premier League, cât şi în Championship. Ce-i drept, rezultatele de pe teren ar clasa-o pe Wednesday pe 20, nu pe 24 ca acum, dar federaţia i-a scăzut 6 puncte pentru nereguli financiare. Oricum oaspeţii de azi sunt una dintre cele mai slabe echipe din campionat. Huddersfield nu străluceşte nici ea, dar cu 21 de puncte se clasează la jumătate, pe locul 13, iar acasă are 7 puncte în ultimele 3 meciuri. „PSF 1” are cota 1,96.

Biletul zilei din 8 decembrie 2020

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii