Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 8 februarie 2021. Profitul vine pe două super cote din Premier League și La Liga

Biletul zilei din 8 februarie 2021. Profitul vine pe două super cote din Premier League și La Liga. Pariem pe duelurile dintre Leeds – Crystal Palace și Atletlico Madrid – Celta.

Biletul zilei din 8 februarie 2021

  • Leeds se află la mijlocul clasamentului și are o distanță mai mult decât liniștitoare față de zona retrogradării. Cu 29 de puncte în cele 21 de runde disputate, echipa lui Bielsa se află pe locul 11, la egalitate cu alte două formații, printre care și adversara din această seară. De partea cealaltă, Crystal Palace pare și ea salvată în acest moment, chiar dacă ar mai avea nevoie de 11 puncte ca să își asigure matematic locul în Premier League. E greu de crezut însă că va pierde pe linie și celelalte echipe din zona roșie vor câștiga tot. Cu un punct în această seară s-ar apropia și mai mult de îndeplinirea obiectivului.

Profitul vine pe două super cote din Premier League și La Liga

  • Atletico Madrid se află într-o formă extraordinară și își continuă drumul spre câștigarea titlului în Spania. Are un avans de șapte puncte față de Real Madrid și două meciuri mai puțin disputate. Cu încă șase puncte s-ar duce la 13 distanță și este ca și este ca și campioană. De partea cealaltă, Celta Vigo este o echipă care încă nu a scăpat de emoții în privința retrogradării. Deși se află pe poziția a zecea, are doar cinci puncte în plus față de locul 18, asta și pentru că în ultimele cinci runde nu a câștigat niciodată.
Biletul zilei din 8 februarie 2021. Profitul vine pe două super cote din Premier League și La Liga

Biletul zilei din 8 februarie 2021. Profitul vine pe două super cote din Premier League și La Liga

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Bilete câștigătoare