Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 8 iunie 2021. Câştig de 370 de lei din preliminariile pentru Mondial

Biletul zilei din 8 iunie 2021. Dacă Bătrânul Continent se pregăteşte pentru turneul final al Campionatului European, America de Sud îşi desfăşoară meciurile din preliminariile Mondialului din 2022. În acestă noapte, se joacă în etapa a opta, iar noi încercăm să profităm cu un bilet de câştig potenţial 370 de lei.

Venezuela, penultima în clasament

Biletul zilei din 8 iunie 2021. De la ora 01:30, se întâlnesc Venezuela şi Uruguay. Gazdele, după cele 5 jocuri disputate, au 4 înfrângeri şi un singur succes şi sunt pe locul 9 din 10. În meciul precedent, au pierdut 1-3 în Bolivia, echipă aflată la prima victorie. De partea cealaltă, Uruguay are 7 puncte, la fel ca Paraguay şi Columbia. Momentan e pe 5, loc de baraj, dar mai are timp suficient să urce. N-a plecat învinsă din Venezuela din 2006, iar la ultimele două vizite nu a primit gol. „2 solist” are cota 1,83.

Argentina are apărare, dar atacul nu e la parametri maximi

Biletul zilei din 8 iunie 2021. Columbia – Argentina se joacă de la 02:00. Messi şi compania sunt pe locul secund, la 4 puncte în spatele Braziliei, care a avut un parcurs perfect până acum. Argentina, cu trei victorii şi două remize, e neînvinsă, are a doua apărare, dar atacut scârţâie. Columbia e în afara locurilor calificante, dar şi-a refăcut moralul cu un 3-0 în Peru, în urmă cu 4 zile. Ne aşteptăm la un meci disputat, în care cele două formaţii să pună probleme. „Ambele marchează” are cota 2,02.

Biletul zilei din 8 iunie 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare