Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 8 mai 2021. Campioanele ne aduc peste 400 de lei

Biletul zilei din 8 mai 2021. Astăzi, mizăm pe campioanele en-titre din Germania şi Anglia, pe ultimele două câştigătoare de Champions League: Bayern Munchen şi FC Liverpool. Iar pronosticurile noastre curajoase ne pot aduce nu mai puţin de 430 de lei.

Victoria o face pe Bayern campioană

Biletul zilei din 8 mai 2021. Bayern primeşte vizita Borussiei Monchengladbach, de la ora 19:30, în etapa 32 din Bundesliga. Bavarezii sunt pe primul loc, iar o victorie le garantează un nou titlu de campioană. Au ratat în ultima rundă, când au pierdut la Mainz, dar se pot revanşa acum. Gladbach e pe 7 şi pare ieşită din cursa pentru cupele europene, dar lui Bayern i-a pus probleme în directele precedente. A câştigat două din ultimele 3 şi a marcat în fiecare din ultimele 7 (în campionat). „1 şi ambele marchează” are cota 2,26.

Liverpool trebuie să forţeze pe final de sezon

Biletul zilei din 8 mai 2021. Liverpool joacă, pe teren propriu, cu Southampton, de la 22:00, în runda 35. „Cormoranii” au un sezon de coşmar, după ce în 2019 au luat Liga Campionilor şi în 2020 a câştigat Premier League pentru prima dată după 30 de ani. Acum sunt pe 7, cu 54 de puncte, dar mai au o restanţă cu marea rivală Manchester United. Un forcing pe final de sezon i-ar putea aduce lui Liverpool chiar şi un loc în top 4, cu puţin noroc. Southampton e pe 15, cu un meci mai puţin şi 10 puncte peste Fulham, care ocupă primul loc retrogradabil. Practic, sfinţii sunt salvaţi de la retrogradare. Precedentele 3 directe de pe Anfield s-au terminat clar în favoarea gazdelor: 3-0 de două ori şi 4-0 la ultimul joc. „Peste 2,5 goluri Liverpool” are cota 1,90.

Biletul zilei din 8 mai 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii