Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul Zilei din 8 octombrie 2021. Câștig de 1752 lei din 3 meciuri!

Burak Yilmaz va fi titular pentru Turcia, în meciul cu Muntenegru

Preliminariile pentru Cupa Mondială continuă vineri, cu o serie de partide mai mult decât interesante. Am pregătit un bilet foarte bun, cu trei cote mari care au șanse mari de reușită.

Echilibru în Cehia – Țara Galilor

Deschidem biletul cu partida dintre Cehia și Țara Galilor, unde ne așteptăm să vedem un meci foarte echilibrat. Gazdele sunt favorite, dar oaspeții joacă foarte bine în ultima perioadă, așa că ne așteptăm să vedem un meci bun făcut și de Bale și coechipierii. Din acest motiv, recomandăm să pariați pe X la cota 3.20.

Continuăm cu meciul dintre Turcia și Norvegia, unde avem parte de un duel interesant, cu două echipe cu atac foarte bun. Din acest motiv, mergem cu încredere pe GG3+ la cota 2.50.

Cota 2.30 pentru Islanda

Închidem biletul cu partida dintre Islanda și Armenia, unde avem cota 2.30 pentru un succes al gazdelor. Mizăm cu încredere pe 1 solist, după ce Armenia nu a mai jucat la fel de bine cum a făcut-o la începutul preliminariilor.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare