Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 9 august 2021. Profitul vine din Eerste Divisie

Biletul zilei din 9 august 2021. Profitul vine din Eerste Divisie! Meciurile cu care ne putem dubla banii astăzi sunt AZ Alkmaar II – Almere City FC și Jong FC Utrecht – MVV Maastricht.

Biletul zilei din 9 august 2021. Profitul vine din Eerste Divisie

Primul meci de pe bilet este cel dintre AZ Alkmaar II și Almere City, unde oaspeții sunt favoriți și ar trebui să câștige fără prea mari probleme. În sezonul precedent s-au luptat pentru promovare și le-au lipsit două puncte pentru a termina pe locul doi, în timp ce gazdele au fost a patra echipa din coadă.

Biletul zilei din 9 august 2021. Profitul vine din Eerste Divisie

Celălalt meci de pe bilet este cel dintre Jong FC Utrecht și MVV Maastricht, unde oricare dintre cele două echipe poate să câștige, așa cum s-a întâmplat și în sezonul precedent, când și-au împărțit victoriile. De aceea, pentru siguranța biletului, pronosticul meu este peste 1,5 goluri.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Bilete câștigătoare