Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 9 decembrie 2020. Pariem pe un „combo” de cotă 2,13 din Liga Campionilor

Biletul zilei din 9 decembrie 2020. Pariem pe un „combo” de cotă 2,13 din Liga Campionilor. Cele două meciuri care ne pot aduce profit sunt Ajax Amsterdam – Atalanta și FC Midtjylland – Liverpool.

Biletul zilei din 9 decembrie 2020

Primul meci de pe biletul zilei de astăzi, 9 decembrie 2020, este cea dintre Ajax Amsterdam și Atalanta. Calculele pentru primăvara Champions League pentru ambele echipe sunt simple. Ajax se află pe locul 3, are un punct în spatele Atalantei și este obligată să câștige, în timp ce italienii au nevoie doar de un egal. În aceste condiții, cred că vom vedea un duel deschis în care ambele echipe vor înscrie.

Pariem pe un „combo” de cotă 2,13 din Liga Campionilor

Ultimul duel din „combo” de astăzi le pune față în față pe Midtjylland și Liverpool. Aici lucrurile sunt clare, danezii au un punct și nu mai au șanse nici măcar la Europa League, în timp ce „cormoranii” sunt lideri în grupă, cu patru puncte în plus față de locul secund. Este destul de clar că Jurgen Klopp va folosi o echipă din care vor lipsi foarte mulți titulari.

Biletul zilei din 9 decembrie 2020. Pariem pe un "combo" de cotă 2,13 din Liga Campionilor

Biletul zilei din 9 decembrie 2020. Pariem pe un „combo” de cotă 2,13 din Liga Campionilor

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare