Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 9 decembrie 2021. Lupta pentru calificare ne bagă bani mulţi în buzunare

Braga - Steaua Roşie, derby de ultima etapă în Europa League
Braga - Steaua Roşie, derby de ultima etapă în Europa League

Europa League şi Conference League sunt cele două competiţii care îşi stabilesc astă-seară clasamentul final al grupelor, calificate şi marile perdante. O ocazie numai bună să profităm de meciurile cu miză şi să câştigăm de 100 de ori mai mulţi bani decât investim. Am pus nouă pronosticuri pe biletul zilei, numai partide de la ora 22:00, şi visăm la peste 5.200 de lei profit!

Lupta nu s-a încheiat în Europa League

În grupa E, Lazio şi Galatasaray se înfruntă în meci direct pentru primul loc în grup. Italienii sunt la 3 puncte în spatele turcilor, diferenţă făcută chiar la meciul-tur, când Galata a deschis sezonul european cu un succes 1-0. Aşadar, Lazio are nevoie de un succes la două goluri sau chiar un 1-0 pentru a încheia din postura de lider, pentru că la golaveraj, momentan, e la egalitate perfectă cu Galata, 7-3. Chiar dacă turcii au nevoie de un singur gol pentru a-şi asigura o oarecare linişte, ne aşteptăm la un meci sărac în reuşite şi mizăm pe „sub 3,5 goluri” la cota 1,56.

În aceeaşi grupă, Marseille a dezamăgit până acum, cu patru remize urmate de un eşec. Ultima e Lokomotiv Moscova, două puncte înainte de vizita în Franţa. OM se mulţumeşte cu egalul pentru a continua în Conference League, în timp ce ruşilor le trebuie victoria. Mizăm pe GG (cotă 1,80).

Ludogoreţ s-a dovedit cea mai slabă din grupa F, dar poate fi „arbitrul” luptei pentru calificare. Bulgarii primesc vizita lui Midtjylland, locul 3 cu 8 puncte. Danezii, cu un succes, sunt siguri de una din primele două poziţii, pentru că Steaua Roşie are 10 puncte, iar Braga 9. Ludogoreţ nu mai are pentru ce să joace şi, deşi nu credem că se va da la o parte, se va mulţumi să fie pe teren. Midtyjlland, în schimb, va alerga după cele 3 puncte salvatoare. „2 solist” e singura opţiune (cotă 1,67).

Braga – Steaua Roşie e derby-ul grupei şi una dintre ele se poate alege cu buza umflată, urmând să joace în Conference. În tur, sârbii au câştigat 2-1, iar acum au un punct în plus. Remiza îi ajută, dar ca să o obţină au nevoie să marcheze, pentru că Braga e obligată să atace şi are capacitatea de a înscrie. Merge pe GG (cotă 1,65).

Interesante sunt şi meciurile din ultima etapă din grupa H. West Ham e deja calificată înainte de meciul de acasă cu Dinamo Zagreb, care e pe 2. Croaţii nu sunt, însă, calificaţi şi au nevoie de victorie ca să fie siguri. O să fie greu în Anglia, întrucât „ciocănarii” nu au pierdut nimic până acum. Ca să câştige, Zagreb trebuie să înscrie, iar un gol al oaspeţilor e cotat la 1,39.

În celălalt meci se înfruntă Genk şi Rapid Viena. Belgienii sunt la două puncte în spatele lui Dinamo şi stau mai prost în directe. Cu alte cuvinte, trebuie să câştige şi Dinamo să piardă ca să ajungă pe 2. Problema lui Genk e că nici măcar locul al treilea nu e sigur. Rapid Viena e la două puncte în spate, deci cu un succes se face rocadă între cele două. Între ciocan şi nicovală e Genk în acest meci, în care ne aşteptăm să înscrie ambele echipe (cotă 1,54).

Trei victorii obligatorii în Conference League

Ultimele trei partide vin din Conference League şi am mizat pe victorii ale gazdelor. Union Berlin trebuie să o bată pe Sparta Praga ca să îi fure locul secund. Nemţii sunt în formă, în timp ce cehilor le lipsesc foarte mulţi jucători, aproape o echipă întreagă. „1 solist” e cotat la 1,83.

Cotă mai bună are Basel contra lui Qarabag. Cele două au câte 11 puncte şi conduc grupa H. În tur, a fost 1-1, aşa că Basel se califică de pe primul loc în caz de victorie sau cu o remiză mai mică de 1-1. Azerii s-au descurcat bine, dar nu par capabili să ia vreun punct în Elveţia, aşa că „1 solist” la cotă 1,94 ni se pare pomană.

Închidem biletul cu PAOK – Lincoln Red Imps. Micuţa echipă din Gibraltar, pe care o ştim din dubla cu CFR, nu a făcut nimic în grupe. A pierdut toate meciurile, golaveraj 2-15. PAOK nu s-a descurcat nici ea prea bine şi e pe locul 3, la egalitate de puncte, dar directe inferioare, cu Slovan Bratislava. Slovacii au meci greu la liderul deja calificat Copenhaga, aşa că grecii speră la un rezultat mai bun decât al lui Slovan în Danemarca. Victoria n-ar trebui să fie prea greu de obţinut şi mizăm pe o combinată „victorie PAOK, peste 2,5 goluri şi peste 8,5 cornere”, la cotă 1,80.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Bilete câștigătoare