Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din 9 februarie 2021. Câştig de 270 de lei din Cupe

Biletul zilei din 9 februarie 2021. Astăzi e o zi de Cupă în mare parte din Europa. Noi am ales să mizăm pe ambele maluri ale Canalului Mânecii, pe Manchester United – West Ham, de la 21:30, în Cupa Angliei, şi pe Lyon – Ajaccio, de la 22:00, în Cupa Franţei.

Două formaţii în formă bună

Biletul zilei din 9 februarie 2021. Manchester United – West Ham, în optimile Cupei Angliei, este un duel între două formaţii aflate în Top 6 din Premier League. United e pe 2, iar West Ham, pe 6, la egalitate de puncte cu Chelsea care e un loc mai sus. „Ciocănarii” au un sezon peste aşteptări, dar în meciul direct cu „diavolii” au pierdut pe teren propriu, cu 1-3. Ambele formaţii sunt în formă cu 19 puncte pentru United şi 18 pentru West Ham în ultimele 10 etape. „Ambele marchează” are cota 1,60.

Lyon e favorită

Biletul zilei din 9 februarie 2021. Lyon – Ajaccio este un duel inegal între ocupantele locului 2 în Ligue 1 şi poziţiei 10 în Ligue 2. Se poate spune că între cele două e o distanţă de o divizie şi jumătate, iar dacă ne uităm la forma lui Lyon, 4 victorii în precedentele 4 meciuri, nu poate exista decât o favorită. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,70.

Biletul zilei din 9 februarie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare