Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Biletul zilei din 9 ianuarie 2021. Peste 400 de lei din meciurile echipelor de pe podium

Biletul zilei din 9 ianuarie 2021 vine din campionatul francez, unde astăzi se desfăşoară etapa a 19-a. Clasamentul la vârf este strâns, cele trei echipe de pe podium fiind despărţite de cel 3 puncte. Lyon conduce, urmată de PSG şi Lille, care au făcut paşi greşiţi în runda intermediară de la jumătatea acestei săptămâni. Mizăm chiar pe meciurile celor trei pentru un câştig potenţial de peste 400 de lei. Toate partidele încep la 22:00.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Lyon, meci greu contra locului 4

Biletul zilei din 9 ianuarie 2021. Lyon are cel mai greu meci dintre cele 3. Joacă pe terenul lui Rennes, ocupanta locului 4. Totuşi, Lyon este cea mai în formă formaţie din Ligue 1, neînvinsă de 15 etape, cu 10 victorii în acest interval, printre care şi un 1-0 pe terenul lui PSG. Rennes nu e nici ea într-o formă prea rea. De cinci runde nu a pierdut, a strâns 13 puncte din 15 (la fel ca Lyon) şi a încasat un singur gol. Ultimele două directe de pe acest teren s-au terminat în favoarea oaspeţilor, la limită. „PSF 2” are cota 1,67.

Lille întâlneşte cea mai slabă echipă din Ligue 1

Biletul zilei din 9 ianuarie 2021. Nimes – Lille este un meci între ultima clasată şi fostul lider al clasamentului. Lille a pierdut 1-2 cu Angers acasă în runda precedentă şi a căzut pe locul al treilea, însă o aşteaptă o partidă uşoară contra „lanternei roşii”. Nimes are 12 puncte în 18 etape, şi doar 4 pe teren propriu, din nouă meciuri. Este cea mai slabă echipă, are cel mai slab atac şi cea mai slabă defensivă. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,70.

Pochettino, în faţa primei victorii ca antrenor la PSG

Biletul zilei din 9 ianuarie 2021. PSG – Brest este un duel în care parizienii ar trebui să se impună fără mari probleme. Brest, revenită în acest sezon pe prima scenă, e pe locul 10, cu 26 de puncte şi golaveraj 30-31. Pe teren propriu, are o linie de clasament identică PSG-ului, şase victorii, un egal şi două înfrângeri, reuşind inclusiv o victorie surprinzătoare 3-2 cu Lille. Tocmai de aceea, PSG ştie că nu trebuie să o subestimeze. Venirea lui Mauricio Pochettino pe banca parizienilor a adus un suflu nou la echipă şi e de aşteptat un meci cu multe goluri. „1 pauză / 1 final” are cota 1,51.

Biletul zilei din 9 ianuarie 2021

Bilete câștigătoare