Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din 9 noiembrie 2021. Profesioniştii pariază şi pe amatori, pentru un câştig de 1.000 de euro

Fleetwood - Accrington, cel mai tare duel de pe biletul zilei... între două formaţii de liga a treia
Fleetwood - Accrington, cel mai tare duel de pe biletul zilei... între două formaţii de liga a treia

Fotbalul mare se pregăteşte de meciurile decisive din preliminariile pentru Mondialul din Qatar. Pauză, deci, în ligile de top. Amatorii, nederanjaţi cu eventuale convocări, îşi duc în continuare crucea în ligile şi cupele inferioare. E cazul Angliei, de unde vă propunem nouă parte pentru un profit de peste 5.000 de lei. Avem jocuri din diviziile 5 şi 6, dar şi din cupa dedicată ligilor 3 şi 4. Toate încep la aceeaşi oră, 21:45.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Cinci partide din ligi National

Începem cu divizia a cincea, cu un duel sud vs. nord: Aldershot – Wrexham. Oaspeţii nu au marcat în precedentele 5 vizite pe acest teren, dar totul se poate schimbă acum, pentru că nu au prins niciodată Aldershot atât de jos şi de slabă. Gazdele ocupă penultima poziţie, cu doar 7 puncte în 13 etape. Tocmai de aceea, ne aşteptăm ca oaspeţii să câştige, dacă nu meciul, măcar o repriză.

Coborâm o treaptă pe scara divizionară şi poposim în liga a şasea. Mai întâi, în nord, cu două partide interesante. Brackley – Spennymoor e o confruntare de vârful clasamentului, între locurile 2 şi 7. Totuşi, oaspeţii au probleme în ultima perioadă, mai ales că au întâlnit numai echipe din top 8. În precedentele 4 etape au luat un singur punct şi nu par capabili să schimbe acest bilanţ. Brackley, în schimb, are 10 puncte din 12 puse în joc în ultimele 4 runde. Forma e clar de partea gazdelor, care, credem noi, se vor impune şi diseară.

Tot în a şasea de nord, avem Leamington – York. Aflate la egalitate de puncte, câte 18, cele două sunt vecine de clasament. E drept, gazdele au un meci mai mult. Tot gazdele sunt şi mai în formă: fără eşec de patru runde, dar cu doar 8 puncte. York a acumulat 9 puncte în acelaşi interval, trei victorii, dar, spre deosebire de adversari, a şi pierdut o dată, 1-2 la Boston United. (York, Boston… şi nu suntem în SUA). Leamington – York se poate termina oricum, e un meci de 1X2, dar GG-ul ar trebui să iasă fără probleme.

În sud, tot în divizia a şasea, avem alte două meciuri de pus pe bilete. Mai întâi, Hungerford – Hemel Hempstead. La prima vedere, gazdele, locul 5, n-ar trebui să aibă probleme în asigurarea celor trei puncte în faţa echipei de pe penultimul loc. Dar oaspeţii sunt în creştere evidentă. În primele 6 runde, luaseră un singur punct. În ultimele 5 au câştigat 8. Tocmai de aceea, ne aşteptăm să pună ceva probleme şi să înscrie.Pe de altă parte, nici Hungerford nu e de lepădat, cu 13 din 15 puncte posibile câştigate în ultimele 5 runde. GG-ul e pronosticul nostru şi avem încredere în el.

Ultimul joc de campionat de pe biletul nostru e Tonbridge Angels – Havant Waterlooville. Sunt doar cinci puncte între ele, dar diferenţa de valoare e mai mare. „Îngerii” nu au mai câştigat un meci direct din 2013, ultimele două fiind adjudecate în handicap de Havant. Oaspeţii stau mai bine şi în clasament, iar un succes i-ar propulsa în zona de play-off pentru promovare. Ne aşteptăm să înscrie Havant de cel puţin două ori.

Două grupe în Cupă, la cote între 1,55 şi 1,79

Dueluri interesante ne aşteptă şi în Cupa EFL, dedicată echipelor din ligile 3 şi 4, dar şi „tineretului” celor din Premier League. Ne concentrăm atenţia pe grupele 7 şi 10, aflate la meciul decisiv, meciul din etapa a treia. În grupa 7, Barrow şi Leicester U21 nu mai au nicio şansă la calificare înainte meciului direct. Fără miză, se anunţă un joc cu multe goluri. Tocmai de aceea mizăm pe minim două din partea gazdelor, ţinând cont că Leicester U21 a luat deja 9 în două meciuri.

Bătălia pentru primul loc se dă între Fleetwood şi Accrington, care au golaveraj identic, dar sunt despărţite de un punct. Victoria la penalty-uri se premiază cu doar două puncte, nu 3, iar Accrington a avut nevoie de lovituri de departajare cu Barrow. Fleetwood şi Accrington sunt colege de divizie în League One (divizia a treia), cu gazdele  pe penultimul loc şi oaspeţii pe 11 din 24. Meciul de diseară va avea o învingătoare, chiar dacă se va ajunge la penalty-uri. Însă, în timpul regulamentar, ne aşteptăm să înscrie ambele formaţii.

Grupa 10 e şi ea interesantă: Sutton conduce cu 6 puncte, urmată de Wimbledon şi Crystal Palace U21, ambele cu 3 puncte. Portsmouth e ultima, cu zero. În decisive, Wimbledon şi Palace U21 au nevoie de victorii pentru calificare. Juniorii lui Crystal Palace au meci la Portsmouth şi caută victoria, sperând la un rezultat favorabil dincolo. Portsmouth nu mai are nicio şansă, dar nu ne-ar mira să înscrie. Dacă i-a dat 3 goluri lui Wimbledon, poate să marcheze şi cu Palace U21. Nevoia de puncte a oaspeţilor şi potenţialul ofensiv al gazdelor ne fac să ne gândim la GG.

În partea cealaltă, Sutton poate avea surprize dacă pierde… pentru că s-ar putea ajunge la un clasament în 3. Stă, însă, bine la golaveraj, adică ar trebui să ia bătaie rău de la Wimbledon. Oaspeţii, în schimb, cu victorie, au toate şansele să meargă mai departe. „2 solist” e cam riscant, dar „victorie fără egal Wimbledon” are cotă bună şi ne salvează în caz de remiză.

Nu rata biletele BETMAG.ro, fie pe site-ul nostru, fie pe pagina oficială de Facebook. Urmăreşte-ne pentru cele mai bune ponturi şi avancronici bine documentate, cu toate informaţiile de care ai nevoie ca să îţi faci o idee clară despre meciuri, înainte să înceapă.

Bilete câștigătoare