Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei din America de Sud (23 noiembrie 2021). Alternativa la Liga Campionilor vine cu 1.600 de lei câştig

Palmeiras - Atletico Mineiro, derby-ul Braziliei. Un duel între locurile 3 şi 1
Palmeiras - Atletico Mineiro, derby-ul Braziliei. Un duel între locurile 3 şi 1

Într-o seară de Liga Campionilor, toţi ochii sunt aţintiţi pe competiţia regină a Europei. Dar noi ne-am gândit să vă oferim o alternativă de 1.600 de lei din America de Sud. Am selectat partide din primele eşaloane din Brazilia şi Argentina în încercarea de a face un bilet câştigător.

Brazilia, pe goluri

Atletico Goianiense primeşte vizita lui Juventude în etapa 30 din Serie A braziliană. Vecine de clasament şi despărţite de un singur punct (avantaj gazde), cele două trăiesc periculos imediat deasupra zonei roşii. Atletico ar trebui să se impună, mai ales că Juventude e slabă afară, 4 înfrângeri numai în ultimele 5 deplasări. Pe de altă parte, duelurile directe au fost mereu echilibrate, terminate la maximum un gol diferenţă din 2009 încoace. Pentru siguranţă, mergem pe 1X, căruia îi lipim un „sub 3,5 goluri”, pentru o cotă de 1,55.

Meci interesant se anunţă şi între Gremio şi Flamengo. Gazdele sunt la retrogradare, pe 18 din 20, în timp ce oaspeţii vor rămâne pe 2 indiferent de rezultatul acestei partide. Flamengo e cea mai bună în deplasare, dar Gremio a dat semne de revenire în ultimul timp. Bookmakerii văd gazdele mari favorite, dar noi aşteptăm cel puţin câte un gol în fiecare poartă (cotă 1,60).

Derby-ul zilei este cel dintre Palmeiras (locul 3) şi Atletico Mineiro (lider). Gazdele sunt în cădere, cu înfrângeri în ultimele 3 runde, în timp ce oaspeţii au ajuns la 5 victorii consecutive. Forma este, deci, de partea lui Atletico. Însă, ultimele două directe, ambele în septembrie, în Copa Libertadores, s-au terminat la egalitate. Nu putem toţi sacii în căruţa lui Atletico şi mizăm pe X2 şi sub 3,5, pentru că nu prea se marchează în Brazilia (ciudat, nu?). Iar cota pentru pronosticul nostru e 1,62.

Patru meciuri din Argentina

Trecem graniţa spre Argentina, pentru Gimnasia LP (locul 10) – Talleres Cordoba (locul 2). La capitolul defensiv, cele două sunt apropiate, cu câte 19, respectiv 20, goluri încasate. Dar diferenţa din clasament apare prin prisma atacului. Talleres a marcat de 31 de ori, Gimnasia doar de 18, în 21 de etape. Puţine au fost partidele în care cele două au oferit 3+ în acest sezon, în schimb au făcut-o mereu în directe. Confruntările din ultimii 3 ani au fost toate de minim 3 goluri pe tabelă. Astăzi, mizăm pe 2+, pentru siguranţă, la cotă 1,53.

San Lorenzo, penultima clasată, se deplasează la Aldovisi, locul 17 din 26. În ciuda celor opt poziţii care le despart, cele două au doar 4 puncte între ele. Practic, oaspeţii, cu un succes, se apropie la unul singur. Şi au şanse să o facă, dar pentru asta trebuie să marcheze. Au făcut-o în ultimele 3 deplasări, dar au plecat cu mâna goală de la Velez, Huracan şi River. Dacă au înscris acolo, o pot face şi la Aldovisi (cotă 1,31).

Godoy – Estudiantes se anunţă şi el un meci destul de echilibrat. Godoy are avantajul terenului, Estudiantes e puţin mai bună. Cinci puncte şi 4 locuri le despart în clasament şi nu ne-ar mira dacă diferenţa ar rămâne constantă după meci. Vedem, totuşi, goluri şi mizăm pe GG, la cotă 1,72.

Închidem biletul cu Velez – Argentinos Juniors, un duel între locurile 5 şi 15. Velez, acasă, a pierdut o singură dată. Argentinos, afară, a câştigat doar de două ori. Deja ne facem o idee despre cum va decurge meciul. Dacă mai ţinem cont că ultima victorie a oaspeţilor pe acest teren a fost în 2015 şi au scos un egal de atunci (când Velez a condus la pauză), putem paria liniştiţi pe „PSF 1” la cotă 1,65.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare