Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din baschet, 12 mai 2020. Cu două pariuri ne dublăm banii

Biletul zilei din baschet, 12 mai 2020. Cu două pariuri ne dublăm banii. Vom merge pe cele două partide din Camerun, Ecole De Basket Dla – Le Nkam Basketball și Univeriste Douala – Volcanic Warriors Buea.

Biletul zilei din baschet, 12 mai 2020

  • Pentru că oferta la pariuri de astăzi nu este foarte bogată, biletul din baschet, 12 mai 2020, este compus din două partide din Camerun. Pentru că nu știm mare lucru despre echipele ce se vor întâlni, vom miza o sumă destul de mică de bani, astfel încât, în cazul unui eșec, să mai avem și pentru zilele următoare când vor fi meciuri mult mai multe.

Cu două pariuri ne dublăm banii

  • Primul duel se dispută de la ora 16:00 și le pune față în față pe Ecole De Basket Dla și Le Nkam Basketball. Bookmakerii oferă cote cât de cât apropiate celor două echipe, însă oaspeții trec printr-o formă de moment mult mai bună, de care sperăm noi să profite în continuare. Așadar, pariem 2. Ultima partidă se joacă două ore mai târziu între Univeriste Douala – Volcanic Warriors Buea, iar gazdele sunt favorite certe, au cotă 1,02 la victorie. Pentru că nu se pune problema învingătoarei, ci a modului în care o va face, mergem pe total puncte, peste 133,5.
Biletul zilei din baschet, 12 mai 2020. Cu două pariuri ne dublăm banii

Biletul zilei din baschet, 12 mai 2020. Cu două pariuri ne dublăm banii

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii