Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din baschet, 13 august 2020. Profit din NBA

Biletul zilei din baschet, 13 august 2020. Profit din NBA, unde pariem pe Dallas Mavericks – Phoenix Suns, Utah Jazz – San Antonio și Brooklyn Nets – Portland Trail Blazers.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul zilei din baschet, 13 august 2020

  • Primul meci de pe biletul zilei cu baschet din 13 august 2020 este Dallas Mavericks – Phoenix Suns. Echipa oaspete are o formă de moment excelentă, este mare favorită și are cota 1,47 pentru victorie. Pe mâna ei mergem și noi.
  • Al doilea meci din NBA pe care pariem este Utah Jazz – San Antonio. În ultimele trei partide disputate cele două echipe au avut parcursuri total opuse. Echipa gazdă le-a pierdut pe toate, în timp ce oaspeții le-au câștigat pe toate. Acesta este și motivul pentru care mizăm 2.

Profit din NBA

  • Am ajuns și la ultimul meci de pe biletul cu baschet din 13 august 2020. Acesta este Brooklyn Nets – Portland Trail Blazers, unde oaspeții sunt mari favoriți. Echipa gazdă are 11 jucători indisponibili pentru acest duel, 8 accidentați și 3 aflați în carantină. Ne așteptăm ca din acest motiv să piardă această partidă.
  • Biletul din NBA are un profit de 243 de lei.
Biletul zilei din baschet, 13 august 2020. Profit din NBA

Biletul zilei din baschet, 13 august 2020. Profit din NBA

+ posts

Promotii