Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din baschet, 13 august 2020. Profit din NBA

Biletul zilei din baschet, 13 august 2020. Profit din NBA, unde pariem pe Dallas Mavericks – Phoenix Suns, Utah Jazz – San Antonio și Brooklyn Nets – Portland Trail Blazers.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletul zilei din baschet, 13 august 2020

  • Primul meci de pe biletul zilei cu baschet din 13 august 2020 este Dallas Mavericks – Phoenix Suns. Echipa oaspete are o formă de moment excelentă, este mare favorită și are cota 1,47 pentru victorie. Pe mâna ei mergem și noi.
  • Al doilea meci din NBA pe care pariem este Utah Jazz – San Antonio. În ultimele trei partide disputate cele două echipe au avut parcursuri total opuse. Echipa gazdă le-a pierdut pe toate, în timp ce oaspeții le-au câștigat pe toate. Acesta este și motivul pentru care mizăm 2.

Profit din NBA

  • Am ajuns și la ultimul meci de pe biletul cu baschet din 13 august 2020. Acesta este Brooklyn Nets – Portland Trail Blazers, unde oaspeții sunt mari favoriți. Echipa gazdă are 11 jucători indisponibili pentru acest duel, 8 accidentați și 3 aflați în carantină. Ne așteptăm ca din acest motiv să piardă această partidă.
  • Biletul din NBA are un profit de 243 de lei.
Biletul zilei din baschet, 13 august 2020. Profit din NBA

Biletul zilei din baschet, 13 august 2020. Profit din NBA

Agenții autorizate