Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei din baschet, 14 mai 2020. Ne triplăm banii cu două pariuri

Biletul zilei din baschet, 14 mai 2020. Ne triplăm banii cu două pariuri pe competiţiile din Camerun şi Taipeiul Chinez. Prima partidă de pe tichet se dispută destul de devreme, ore de începere fiind la 14:00.

Biletul zilei din baschet, 14 mai 2020

Aşa cum vă spuneam mai sus, biletul zilei din baschet, 14 mai 2020, este are în componenţă două pariuri de la competiţii aproape necunoscute. De la ora 14:00, avem o partidă din cadrul competiţiei feminine de baschet din Taipeiul Chinez, Cathay Life – Taiyuan.

Ne triplăm banii cu două pariuri

Ultimele partide disputate de Cathay Life au fost sub 150 de puncte, în timp ce la cele disputate de Taiyuan s-au înscris peste. Având în vedere că cele două formaţii se află pe primele două locuri, despărţite de doar două victorii, ne aşteptăm la un duel echilibrat, în care să se marcheze sub 150,5. Ultima partidă ce compune biletul cu baschet de astăzi este din Camerun şi mergem tot pe puncte puţine, sub 135,5.

Biletul zilei din baschet, 14 mai 2020. Ne triplăm banii cu două pariuri

Biletul zilei din baschet, 14 mai 2020. Ne triplăm banii cu două pariuri

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii